writing-img

Kdaj pripraviti posteljico

clock-img

04.01.2005, 09:18

clock-img

Alina

pencil-img

297

Zdravo!

Zanima me kdaj ste ve pripravile posteljico za svoje malčke. Sem namreč v 36 tednu, rodila bom s CR zato bom morala v porodnišnico prej (izvedela bom verjetno danes ko imam kontrolo).

Posteljica je v sobi že postavljena.
Ali naj to opravilo prepustim mojemu dragemu'Kaj menite ve?

Veliko vseslja, sreče, zdravja v letu 2005!:rozica::sloncek::rozica:

Alina in :modri:

clock-img

04.01.2005, 09:21

clock-img

Anonimen

Jaz bi vsekakor hotela biti zraven. To je nekaj najlepšega, pripravljati gnezdece za malo bitje.

clock-img

04.01.2005, 09:26

clock-img

lidia

pencil-img

501

Jaz jo nameravam skupaj z možijem, ko bova kobacaja pripeljala domov iz porodnišnice, saj je itak vse pripravljeno.

clock-img

04.01.2005, 09:28

clock-img

lol

pencil-img

533

Jest sem jo pripravila prej in vse skupaj predrila s tavelko rjuho da ni nič noter prišlo.Pada boš čim prej rešena..

clock-img

04.01.2005, 10:17

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Odvisno od tega a si vraževerna ali ne. naj bi jo potem, ko je otrok že izven trebuha. Lahko jo pa tud prej, če nič na to ne daš:).

Lp Lunca

clock-img

04.01.2005, 10:30

clock-img

Anonimen

Jaz sem jo kakšna dva tedna pred PDP in jo tudi pokrila z rjuho. Samo sem jo potem tokrat mogla pokazat da sem s tisto rjuho pol dvignila 15x več prahu kot če jo ne bi mela pokrito :)-

O taki vraževernosti pa še nisem slišala. Da ne smeš vzeti oblačilc v porodn. ja, da pa posteljice ne smeš pripravit pa ne 8)

LP
Meta

clock-img

04.01.2005, 10:38

clock-img

Alina

pencil-img

297

Super ste. Jaz želim biti vsekakor zraven pri pripravljanju gnezdeca. nisem vraževerna. Samo, da vidim danes kaj bo rekla ginekologinja, potem pa na delo. Vam sporočim kako in kaj.

Hvala in lep dan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem