cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj prve brcike?

clock-img

07.11.2007, 19:17

clock-img

lunca69

pencil-img

37

Živijo!
Končno sem se odločila, da tudi jaz kaj napišem in seveda povprašam!
user posted image sem 18. tednov in zanima me če bi že morala čutiti kake brce od user posted image , čutim samo močno bitje srca malo pod popkom, pa me zanima od kje to pride in kako se čutijo prve brcike.
Povprašala bi vas tudi če ste ve jemale kakšne vitamine?
Že vnaprej hvala za odgovore!
LP pa veselo user posted image vam želim

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 7.11.2007 20:17:58 >

clock-img

07.11.2007, 19:25

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Srčka od user posted image  ne moreš čutiti, to je tvoje srce. user posted image

Brce sem jaz v prvi user posted image  začutila v 17t. To je zelo zgodaj, normalno je vse do 25t.

Vitamine jemljem samo tifol.

clock-img

07.11.2007, 20:16

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Jaz sem prve "brce" začutila v 18. tednu, še najbolj so bile podobne trzanju, kot če ti npr. oko trza.

Od vitaminov sem pa tudi jaz jemala samo Tifol.

clock-img

07.11.2007, 20:17

clock-img

eya

pencil-img

4615

Prve brce sem začutila v 17. tednu. Od vitaminov sem samo prve tri mesece jedla folno kislino.

clock-img

07.11.2007, 20:27

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Prve brce sem čutila nekje v 20 tednu, kot da bi imela metuljčka v trebuhu. Celo nosečnost sem jedla tablete centramed mami.

clock-img

07.11.2007, 22:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.11.2007, 19:36

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

jaz sem prve brce zacutila točno v 18 tednu in to kot male mehurcke v 20 tednu so bile ze prav izrazite.sem pa jedla prve tri mesece tifol

clock-img

09.11.2007, 11:08

clock-img

lara larissa

pencil-img

204

Tole sem ti prekoprirala iz ringarajinega nosečniškega koledarčka če ga kaj spremljaš pa si mogoče spregledala, to je napisano pod 16 teden, piše pa naslednje :

Vas kaj zgečka v trebuščku, občutite metuljčke? Ste morda pomislili, da so to prvi gibi vašega otročička. Nekatere bodoče mamice, predvsem tiste, ki niso noseče prvič, lahko zdaj že začutijo gibe ploda. Kako neverjeten občutek je to! Da pa vas ne bi prestrašili, povemo predvsem prvorodkam, da večina mamic prve gibe občuti okoli 20. tedna nosečnosti, povsem normalno pa je tudi, če prve gibe začutite šele kasneje, po 22.  tednu nosečnosti. To velja predvsem za tiste mamice, ki imate kar nekaj kilogramov svoje zaloge. Zato kar mirno, tudi zato, ker boste prvi nežni gib zagotovo občutili med mirovanjem. Oborožite se z veliko mero potrpljenja! Verjemite! Vredno bo!

clock-img

09.11.2007, 13:47

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

prvi gibi točno na 20. teden, nobenih mehurčkov, metuljčkov in podobnih for, ampak konkretna brca. ati ga je pa prvič začutu z roko v 25. tednuuser posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

09.11.2007, 14:15

clock-img

nana35

pencil-img

2383

Jaz sem jih začela čutiti v 18.t 4dni-sem si zapomnila,vendar sem kasneje ugotovila,da sem jih čutila že prej,pa nisem vedela,da je to otroček.Sem mislila,da so pač kake spremembe v nosečnosti.Kasneje boš morda to tudi ti ugotovila.

:))

clock-img

09.11.2007, 18:05

clock-img

emina83

pencil-img

428

user posted image sem prvič začutila okoli 20t .
jedla sem pa centramed mami ker ni pomembna samo folna kislina, ampak tudi drugi vitamini in ostale snovi za user posted image razvoj. ampak kasneje mi je G dala še sirup legofer (železo-tudi pomembno za razvoj) za slabokrvnost.

clock-img

09.11.2007, 18:45

clock-img

MetiLu

pencil-img

3069

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

jaz sem prve brce zacutila točno v 18 tednu in to kot male mehurcke v 20 tednu so bile ze prav izrazite.sem pa jedla prve tri mesece tifol

Jaz se podpišem pod tale post, ker je bilo pri meni isto. Lahko rečem, da sem od 18 tedna čutila nekaj, pa nisem bila ziher ali je prebava ali že mali razgraja. Pri 20. tednu sem že ločila prave premike user posted image user posted image

Do 12. tedna sem jedla Tifol, od 20. tedna naprej pa pijem železov tonik Floravital, ker mi je padel hemoglobin.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

clock-img

09.11.2007, 19:23

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Pri prvem otroku sem jih začutila malo pozneje okrog 22 tedna a pri drugemu prije nekje okrog 18 tedna.  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem