writing-img

Kdaj raste vročina?

clock-img

28.03.2008, 13:18

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

..ko so rokice in nogice tople ali ko so mrzle?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

28.03.2008, 13:19

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Pri nas vem, da je tako, da ko imata ful visoko vročino, so noge in roke mrzle.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

28.03.2008, 13:21

clock-img

Volga

pencil-img

9346

KO vročina raste, so roke in noge mrzle, ko postanejo tople, vročina doseže vrh.

clock-img

28.03.2008, 13:22

clock-img

piamaria

pencil-img

523

če so mrzle, vročina je šele po 38,5 za svečko ali pa...lahko daš Calpol sirup, je še proti bolečini.

clock-img

28.03.2008, 13:26

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Pri nas vem, da je tako, da ko imata ful visoko vročino, so noge in roke mrzle.

Pri nas je tudi tako...

clock-img

28.03.2008, 13:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

KO vročina raste, so roke in noge mrzle, ko postanejo tople, vročina doseže vrh.

ja, tako je. Ko se otrok začne potiti, pa vročina pada.

clock-img

28.03.2008, 13:35

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Punce hvala za odgovore,se mi je zdelo da je tako,samo nisem bila ziher.Koliko dni po vročini pa greste ven?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

28.03.2008, 13:52

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ti se raje na poljub na čelu zanašej in pa na motne učke, pa ušesa, če so topla.....

clock-img

28.03.2008, 14:29

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Se strinjam s predhodnicami, ko so rokice in nogice mrzle.

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

28.03.2008, 14:31

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

Punce hvala za odgovore,se mi je zdelo da je tako,samo nisem bila ziher.Koliko dni po vročini pa greste ven?

KO je namanj en cel dan brez vročine.

clock-img

02.04.2008, 23:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.04.2008, 23:21

clock-img

rija

pencil-img

15589

ko so mrzle in so na bedrah marogaste....

...vox populi...

clock-img

03.04.2008, 00:46

clock-img

karmy

pencil-img

2530

Pri nas mamo pa ta tedn eno hinavsko vročino. se je pojavila v nedeljo zvečer, sva pila calpol, zelo veliko čaja, veliko c vitamina, in daleron C v prašku skupaj z čajem, medom,  in je ležal večino časa v postelji, ko je v ponedeljek vročina zjutraj izginila, je bil divji kot ponavadi, in sva šla v vrtec, jaz pa na šiht. ko sva se pa na torek ponoči/zjutraj zbudila je bil vroč kot žerjavca, 39,5 stopinj, in sva ostala doma. Greva do zdravnice, in pravi da je viroza, naj ostaneva doma. ker je spet ta vročina padla v torek popoldan in je ni mel do srede zjutraj ko sem jo ponovno preverila, sem si rekla pa poskusimo kako bo danes v vrtcu, nakar me kliče vzgojiteljica, da se mu je vročina vrnila user posted image , zdaj sem pa odločena da bom ostala doma do nedelje, ta  hudič se je zdaj zvečer spet potuhnil, nima vročine ( 37,2), bom vidla kako bo zjutraj, ampak to je za znort, k sem dvakrat narobe presodila...se je prvič zgodilo da je bilo tako user posted image

Sj zdj se pod prevleko poti kot da ma zimski kovter čez,...a je to dobro ali ne? Nekaj se ga loteva, vendar je zgleda nekje vmes, bi pa ne bi, pa mene to ob živce spravlja, saj če bom predolgo na "bolniški" bom premalo denarja dobila za preživetje, pa bo sranje....

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

05.04.2008, 21:16

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Naša ima tudi že od četrtka vročino, od včeraj popoldne pa do sedajle je sploh ne dobim dol... roke, noge čisto mrzle, marogaste, temp se pa giblje že cel božji dan od 39 do 39.9. Svečka in pol pred spanjem je samo toliko prijela, da je zbila z 39.6 na 39.1, pa me bo itak kap, ko bo spet zrastla čez pol ure.

Ima pa tudi na izi drisko in bruhala je 1x danes.

Je kateri kaj znano tole?
Da vem, koliko dni nas še čaka, grlo ima čisto vneto, danes ji je začelo iz nosa tečt končno .. ma bogica je ful tokrat.

www.alergije.net

clock-img

09.04.2008, 14:24

clock-img

Bojananika

pencil-img

53

Pejta se zdravniku pokazat, ker so to lahko znaki al rotavirusa al angine, itd. Pr men je blo tko pa je enkrat mela angino, drugič rotavirus. Če še bruha zraven, pazi da ne dehidrira, ker moja ni hotla pit zaradi vnetega grla in sva morale it na infuzijouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem