cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj s testaninami?

clock-img

26.04.2005, 15:10

clock-img

tinca_25

pencil-img

60

Zanima me kdaj ste začele svojim sončkom dajati testenine in katere? So testenine z moke durum ok za malčke?

clock-img

26.04.2005, 18:49

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Takrat, ko sem mu samo še pretlačila hrano z vilico, se pravi okrog 9. meseca, mogoče pri osmih, se ne spomnim točno, ker zmiksane mi pa niso potegnile. Takrat je že toliko star, da itak ne gledaš več, ali imajo jajca in ne vem kakšno moko ali ne, razen če je otrok alergik.

clock-img

26.04.2005, 21:23

clock-img

Ajsha

pencil-img

459

Samo info - durum je pšenična moka, ki je iz trde pšenice in običajo malo bolj grobo zmleta, nič posebnega. Če daješ stvari z glutenom, daj tudi testenine.

clock-img

26.04.2005, 21:43

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Pri slabih 8 mesecih. So bile testenine (makarončki) prva stvar, ki jo je Anže jedel nezmiksano in nepretlačeno (kar se kosila tiče) in je bil ful navdušen (jaz pa tudi). Še danes obožuje makarončke, pa ni važno s kakšno omako (lohk tud brez vsega). Kupujem pa jih že od začetka vse vrste - graham, špinačne, navadne, ... pa nevemkakšni še obstajajo.

LP

clock-img

26.04.2005, 21:45

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

joj,jst tud pri enih 8 mesecih in jih ma precej rada!!

clock-img

26.04.2005, 22:27

clock-img

Pika?

pencil-img

50

Mene pa zanima če mogoče veste če so katere testenine brez glutena in tudi brez jajc, ker naša pediatrinja nas je pa opozorila, da so nove raziskave pokazale da tudi rumenjak ni dobro dajat pred 1.letom?

clock-img

27.04.2005, 00:13

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Brez jajc so nekatere Barilla testenine

clock-img

27.04.2005, 08:47

clock-img

cleopatra

pencil-img

215

Brezjajčne testenina ma vsaka firma, ki jih izdeluje, tut mlinotest in intes (sej pogledaš pod sestavine in vidiš). Če se ne motm ma mlinotest jajčne v rdeči in nejajčne v modri embalaži.

clock-img

29.04.2005, 14:00

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

okol sedmega meseca, brez jajc, ponavadi kakšne zvezdice, ker so tako fine majhhne.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem