cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj se bo že začelo?

clock-img

19.09.2005, 21:43

clock-img

benika

pencil-img

7793

Sem 14 dni čez prvi PDP in en teden čez drugi PDP. Nekaj me pa zanima...čep se mi lušči že tri dni, trebuh (predvsem nad popkom) imam skoraj cel zelo trd, če naredim kakšen čuden gib ali hitrejši premik mi gre na bruhanje, otrok je veliko bolj miren...a je mogoče to kakšen znak da se bo porod kaj kmalu začel? Sicer me preko dneva večkrat zgrabi bolečina, podobna menstrualnim krčem, ampak vem, da to niso popadki.

lp

clock-img

19.09.2005, 21:46

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Počasi bo Ali pa hitro. Želim ti čim lažji porod in da boš kmalu cartala svojega

clock-img

19.09.2005, 21:50

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

Ja zdej bo pa verjetno res kmalu...verjetno si že precej nestrpna, pomoje bo dons ponoč al pa jutri zihr. Pa čim lažji porod
srečno

clock-img

19.09.2005, 21:53

clock-img

Andra

pencil-img

825

Mislim da bo zdaj, zdaj...
Ko se je meni začel luščiti čep, sem v dveh dneh rodila.

Srečno in čim lažji porod!

clock-img

19.09.2005, 21:56

clock-img

babica

pencil-img

174

Čim lažji porod.Pa srečno v Rim.   

clock-img

19.09.2005, 22:11

clock-img

Anonimen

Meni se je čepek luščil dva dni, potem pa sem rodila.

clock-img

20.09.2005, 08:07

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz sem šla rodit dva dni potem, ko se mi je izločil čep. Čim lažji porod in veliko veselja z bebico!

clock-img

20.09.2005, 09:33

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz sem šla rodit skoraj tri dni po tistem, ko se mi je začel luščiti čep. Tako da mislim, da si ti tik pred zdajci. Srečno!!!

clock-img

20.09.2005, 12:35

clock-img

kati1

pencil-img

264

kako pa izgleda ta čep?
Pr men tud duha in sluha ne o kakšni pripravi na porod (če odštejem to, da sem dons sanjala, da mam popadke )

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem