writing-img

Kdaj se vidi plodek?

clock-img

19.07.2007, 14:12

clock-img

Anonimen

V katerem tednu se je na UZ videl plodek. Prejšnji teden sem bila na pregledu (zaradi zapletov) in je bila videt samo GV, plodek pa še ne. Noseča pa sem bila slabih 6t.

clock-img

19.07.2007, 14:18

clock-img

pikceva

pencil-img

362

Moja G ne dela pregleda UZ pred 8. tednom, ker se prej slabo vidi.

clock-img

19.07.2007, 14:30

clock-img

mml

pencil-img

4156

Pri meni se v 7. tednu ni še nič videlo, razen rumenjakove vrečke, v 10. tednu je bilo pa po tem vse OK

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

19.07.2007, 14:31

clock-img

nana35

pencil-img

2383

Če naredi vaginalen UZ potem se vidi,no vsaj pri meni se je ,drugače pa mislim da pred 8.tednom nimaš kaj preveč pričakovati,da bi videla.

clock-img

19.07.2007, 14:45

clock-img

polonca78

pencil-img

584

meni je G naredil vaginalni UZ točno na 6t in je bil plod viden in velik 3,2mm. pa ti točno veš kdaj si imela ovulacijo? namreč če si ti noseča točno 6t, ni nujno da je plodek star 4t, ampak je lahko manj, če je bila ovulacija kasneje kot 14. dan po prvem dnevu zadnje menstruacije in je tako plodek mlajši in manjši. kakorkoli ne biti prestrašena, ampak malo počakaj in na naslednjem pregledu bo že viden. user posted image sicer pa uživaj v nosečnosti in čim manj neprijetnih slabosti!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem