cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj so držali glavice

clock-img

03.08.2005, 12:27

clock-img

Anonimen

gor samostojno?Nik nekam ni navdušen nad kravicami:ups:

lp, nina:muca:

clock-img

03.08.2005, 12:40

clock-img

P.M.

pencil-img

23

Moja jo je držala že prej ko je imela dva meseca. Že v prvi posvetovalnici so rekli da je zelo močna in to se je res kmalu videlo...;)

clock-img

03.08.2005, 12:50

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Naš jo je, ko je bil čisto majhen ful gor držal, pol pa nič več... Zdaj, pri 4 mesecih je spet začel kravice past ampak samo, ko se sam obrne na trebušček. Če ga mi damo, ni šans - se samo dere in glavo z glavo rine dol.

clock-img

03.08.2005, 12:54

clock-img

dejčka2

pencil-img

302

Tudi naša je pri 2 mesecih zelo močna in bi kar naprej rada bila gor.Na čisto ravni površini sploh noče več ležat, razen ko se s palčki na vrtiljaku pogovarja.
Drugač pa mislim da je meja nekje 4 mesece.

clock-img

03.08.2005, 12:57

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Tudi moja je kar hito - že pri dveh mesecih držala glavo samostojno.

Je zelo močen dojenček.

LP

clock-img

03.08.2005, 12:58

clock-img

zi&mm

pencil-img

312

Najin :duda: Žiga tudi ne mara ležat na ravnem; če ga pustim ležat na kavču dlje od minute je že vik in krik tako da dan preživi v ležalniku ali v stolčku od vozička; glavico pa drži sam oziroma mu čisto malo, malo še pomagamo; na rokice pa se močno upre, ko hoče s trebuščka na hrbet;

clock-img

03.08.2005, 16:22

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Moj je glavco že zelo kmalu pokonci držal, ampak kravic past pa nikoli ni maral. Še zdaj ne pri 9 mesecih.
Šele pred kratkim se je na trebuščku začel dvigovat tudi z rokami, prej je dvigoval samo glavico. Fizioterapevt mi je svetoval, naj ga dokler dviguje samo glavico in ne trupa, ne silim ležat na trebuhu. Razen če se sam prevrne, kar pa je zelo redko.

clock-img

03.08.2005, 18:38

clock-img

BibaJ

pencil-img

253

Naš je zelo močan fant. Glavico je držal že kmalu po 1 mesecu :bravo:. Ni pa rad na trebuščku, verjetno zato, ker ne more spremljat dogajanja (pa čeprav samo minutko).

clock-img

04.08.2005, 14:18

clock-img

trima

pencil-img

21

Moj Mateja:duda: glavico že dvignila pri 2 tednih.

Je zelo močna punča. Sedaj je že stara 5m in pol.

LP trima :sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem