writing-img

Kdaj so sami stali

clock-img

14.11.2006, 13:25

clock-img

zupan

pencil-img

23

A JE NORMALNO DA Z SLABIMI SEDMIMI MESECI OTROK SAM STOJI?user posted image

NECAK SE JE PRED PARIMI DNEVI POSTAVIL NA NOGE A OB OPORI!

clock-img

14.11.2006, 13:39

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

vse je možno.....

za našo sicer ne vem kdaj se je sama postavila na noge ob opori - vem da je bilo kaer hitro, saj je z dobrimi devetimi še shodila.....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

14.11.2006, 14:10

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

naša user posted image  se je pri 7.m  sama dvignila ob opori in tudi hodila ob opori, vsi so govorili, da bo hitro shodila - danes je stara 11m1t in še ne hodi samostojno user posted image

clock-img

14.11.2006, 14:58

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Naša še 7 m ni bila stara, ko se je že dvigovala. Ob opori tudi hodi, pa drži se samo z eno rokico, ker ima z drugo preveč dela. user posted image  Smo pa stari zdaj 7,5 m.

clock-img

14.11.2006, 15:18

clock-img

mml

pencil-img

4156

Moja user posted image  je tudi sama vsatala ob opori pri 7. mesecih, prej se je patudi že postavljala na noge, tako da po moje ni nič zgodaj

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

14.11.2006, 17:10

clock-img

DOLAR

pencil-img

135

Naša je bila stara 6m ko se prvič sama dvignila v stajici.Sedaj je stara 7m in se dvigne kjerkoli do kamor se priplazi.Tudi sedi že od 6m samostojno.

Razumen človek je tu in tam prisiljen napiti se,da lahko preživi z norci

clock-img

14.11.2006, 17:43

clock-img

zupan

pencil-img

23

A vas je kaj strah, da bi splezali cez posteljo?

clock-img

14.11.2006, 19:31

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Moj je tudi pri dobrih 6-ih mesecih stal ob opori. V posteljici se je gor  postavljal. Shodil je točno pri 1letu.

clock-img

14.11.2006, 19:45

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Pri nas sta se oba zacela pri 6 mesecih plazit in malo kasneje dvigovat. Ziga je shodil potem pri enem letu, Jaka s epa zdaj tudi ze 3 mesece plazi in dva meseca dviguje, pa se nic ne kaze, da bi shodil.
Da pa ponoci bolj mirno spim, smo pa lezisce postelje spustili cisto dol, in tako sploh ni moznosti, da bi prek padel.

clock-img

14.11.2006, 20:24

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Moj tamali je malo pred 7. mesecem začel plazit, kmalu za tem pa še ob opori dvigovat.
Zdaj se ob vsaki opori dvigne, ob njej se tud pomika, če ga držim za roke, dela že tud korake (ampak tega mu niti ne pustim preveč).

Star bo pa jutri 9 mesecev.

Aja, posteljica je pa nekje od 7. meseca na najnižji stopnji.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

15.11.2006, 13:15

clock-img

lolipop

pencil-img

380

Enako kot pri Bonnie. Sam tudi hodi tako, da poriva stol pred sabo. Mama pa z njim gor in dol po sobi. Sicer pa pravijo, da naj bi otrok shodil v roku 4-5 mesecev potem, ko ob opori sam vstane.

clock-img

16.11.2006, 15:15

clock-img

pat

pencil-img

197

pri 6 mes. je stala in hodila ob sedežni. pri 9 je hodila z roko v oporo, pri 9, 5 shodila in od takrat hodi sama. zdaj je star 10, 5 in že skoraj teče.

http://rebeka.moj-album.com
ugodno oblačila na http://rebeka-prodaja.moj-album.com

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem