writing-img

Kdaj solata?

clock-img

30.03.2006, 20:19

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Kdaj ste svojim user posted image  začeli dajati solato (mislim zeleno, endivijo in vso drugo). Jaz sem naši 9-mesečnici včeraj prvič dala regrat, pa je bila navdušena - še malo po kisu je imel okus in ji je bilo všeč user posted image .
Kako jim jo sploh pripravite - ali jo "zmiksate" ali dodate kis in olje?
Kdaj ste jim začeli dajati svežo zelenjavo, npr. brokoli, korenček, cvetačo ...?

clock-img

30.03.2006, 20:26

clock-img

mammy26

pencil-img

634

Moja Tia je stara 10 mesecev in ji dam občasno solato, ki pa jo na drobno narežem. Jaz si solato prelijem z navadnim jogurtom in Tia jo ima takšno zelo rada.

clock-img

30.03.2006, 20:40

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem moji pri 9 mesecih dala kisle kumarice. Sem jih na drobno narezala in še zmečkala. Pa so ji bile všeč. Solate pa še nisem poskusila dat, pač pa sem ji ponudila kis - prvo žličko je delala čudne grimase, potem pa ji je bil všeč okus.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

30.03.2006, 20:55

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Moja papa sesekljano solato brez vsakega (kisa ali olja) in jo dam nap. zraven pire krompirja user posted image . Ko delam rižoto ji sesekljam rdečo papriko in ji vmešam zraven,...Tudi korenček sem ji že naribala in ji ga ponudila.

Stara bo 9.mesecev

Rada je zelenjavo oz ji tu in tam naredim solato z olivnim in res uživa,...nap.(naseklano rdečo papriko+radič+sveža kumara+za en noht feta sir in olivno olje )... Tara kar ploska zravenuser posted image  

clock-img

31.03.2006, 08:22

clock-img

dana

pencil-img

1395

Jaz mu tudi kar med hrano zmiksam solato, motovilec, ker ne mara okisane solate.

lp dana

clock-img

31.03.2006, 11:57

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Okoli prvega leta.Sesekljano zeleno solato.Koščke paradižnika,pa je jedel kar z roko.Tako smo prakticirali pri tastarejšem.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem