writing-img

Kdaj ste šle?

clock-img

28.06.2005, 09:35

clock-img

Joly

pencil-img

46

Pozdrav vsem skupaj!

Mene pa zanima, v katerem mesecu nosečnosti ste šle v materinsko šolo? Sama sem šele v 10t :nosecka:, vendar sem zadnjič pri G prebrala, da je materinska npr, vsako sredo ob 8,00 uri. Kako greš lahko v M., če hodiš v službo recimo do začetka porodniške??? :zmeden2: Greš potem, ko si že v zadnjem mesecu? Koliko časa pa traja?

Za vsakršen odgovor vam bom zelo hvaležna.

LP, :morje:

clock-img

28.06.2005, 09:39

clock-img

natja_

pencil-img

176

Hojla Joly.... :bravo:

Veš, saj so materinske šole tudi v popoldanskem času, ne samo dopoldne. Je pa bolje (moje mnenje), da ne greš glih čisto proti koncu nosečnosti, ker boš bolj težko sedela (saj veš :)-).

evo... na hitro..... čuvaj svojega bušija....natja:nosecka:

clock-img

28.06.2005, 09:43

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Jaz sem jo obiskovala v 7 mesecu, pa sem kdaj komaj zdržala 2 uri na trdih stolih in v zatohlem prostoru.

clock-img

28.06.2005, 09:44

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Jaz sem jo obiskovala pri petih mesecih:)

clock-img

28.06.2005, 09:48

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Se podpišem pod Tio74. Je bil skrajni čas, kasneje ne bi več mogla.

clock-img

28.06.2005, 09:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.06.2005, 11:42

clock-img

Andy13

pencil-img

589

Vprašanje za primorke :nosecka: in mamice.
Katera materinska šola je primernejša, modernejša v Izoli ali v Kopru?

Najlepša hvala!

Lep pozdravček, Andy

clock-img

28.06.2005, 13:50

clock-img

Talči

pencil-img

446

Jaz sem šla v šestem in mi ni žal.
Potem imaš čas za premislek, malo zadeve naštudiraš, primerjaš s tem, kakšne izkušnje imajo drugi itd. Razen tega je bilo aprila tako grdo vreme, da mi ni bilo žal biti popoldan v bolnici na predavanju. Če pa bi morala zdaj tam sedet in se kuhat, pa bi bilo hudooooo. Pa še lažje je bilo sedet dve uri z malo manjšim trebuščkom, kot pa se presedat in iskat pravi položaj, tako kot to počnem zdaj.

Joly, ne vem sicer, od kod si, ampak zagotovo se kje najde šola za starše tudi popoldan.

LP
Talči

clock-img

28.06.2005, 16:06

clock-img

TVN

pencil-img

714

Obstaja šola za zgodnjo in pozno nosečnost. Jaz trenutno obiskujem šolo za pozno nosečnost, začela sem v 27. tednu. Je kar fino, ker trebuhšček še ni tako ogromen in je lažje sedeti 2 uri.

V Lj. in bližnji okolici se najdejo termini v popoldanskem času brez problema. Meni se običajno začne ob 16. ali 17. uri....

LP!

clock-img

28.06.2005, 16:22

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Ja vse je različno od kraja do kraja. Šolo za zgodnjo nosečnost (kjer je seveda) priporočajo, da obiskuješ tam do 12. tedna nosečnosti, za pozno nosečnost pa po 28. tednu. Termini so različni, prav tako trajanja in tudi teme se precej razlikujejo. Malo se pozanima, preden greš, kje je boljše (že recimo v MB je ta šola vsaj na 2 različnih koncih).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem