cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj ste prvic sle same ven brez otrocka

clock-img

24.01.2008, 13:18

clock-img

bsasab

pencil-img

321

Zivijo!

Mene pa zanima kdaj ste prvic sle ven, npr. s prijateljicami na kako kavo, brez svojih otrockov (otrocke so cuvali atiji...)user posted image user posted image

A ste sploh sle kam brez svojih cukrckov, a so zmeraj bli z vamiuser posted image   Kaj pa ob vikendih, na kaksno vecerno-nocno pijacko z prijateljiuser posted image

Ker jaz bi sla malo ven, da se malo sprostim, pa da malo poklepetam s prijatelji, saj ko pridejo na obisk, ni ravno casa za pravi klepet (tamala zacne jokat, ali pa bi se enostavno rada cartala, klepetala z mano, itd.)

Se mi zdi da ce bi sla kam ven, bi nekako zapostavljala mojo puncico. Pa stara je sele mesec in pol...

Hvala za mnenja in odgovore

Pa lep dan zelim

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

clock-img

24.01.2008, 13:20

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

okoli 4m...na kavico popoldan.

drugače pa zvečer na koncert s prijateljicami prvič pri 10m in sta z atijem čisto lepo spala vse tja do 2hponoči, ko sem prišla domov.

clock-img

24.01.2008, 13:20

clock-img

Anonimen

Po dveh tednih mal user posted image .

clock-img

24.01.2008, 13:21

clock-img

Anonimen

mislm da je bla tamala 3 mesce stara ko je prvič prespala pri babi. tavelka pa 6 mesecev.
da jo je merkal ati se pa ne spomnim....mislim, da ja kake 2 meseca...ma ne hodim prov pogosto zvečer ven tako da ne vem....

mislim, da ni ovir da ne bi mogla it ven. ti si kar privošči! user posted image

clock-img

24.01.2008, 13:21

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pri prvi sem pri 3 mesecih začela hodit 1x na teden na aerobiko. Itak je ob 7h z večer šla spat, pa potem se je šele okrog pol noči zbudila, tako da sem bila že zdavnaj nazaj.

Pri ta drugi sem šla na en kofe zvečer pri 3 tednih. Tudi ta druga je šla ob 7h spat in je spala prvo rundo vsaj tja do polnoči. Tako, da ni bilo panike.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

24.01.2008, 13:22

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: Miša99

Uf, sem si zdejle oddahnila... Sem tko težko napisala pri 3 tednih, ker sem čakala plaz... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

24.01.2008, 13:23

clock-img

bsasab

pencil-img

321

Pa se to je, ne dojim vec (zal mi ga je zmankalo), in je tudi glede hranjenja brez problema... Ati naredi flasko, pa jeuser posted image user posted image

clock-img

24.01.2008, 13:24

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: viv

IZVIRNO SPOROČILO: Miša99

Uf, sem si zdejle oddahnila... Sem tko težko napisala pri 3 tednih, ker sem čakala plaz... user posted image

ja, jaz bom pri drugem otroku 100% šla prej sama ven. ker dejansko takrat sem imela polno glavo tega, kako moram biti otroku nonstop na voljo, da nisem niti pomislila na to, da bi ga kje pustila. pa sem rabla orng vredu mrzel tuš, da sem dojela, da je za srečnega otroka potrebna predvsem srečna in spočita mama in da s takim samožrtvovanjem ne bom nikamor prišla.

meni se zdi 2,3tedne po porodu user posted image

clock-img

24.01.2008, 13:24

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Greš pač nekam v bližino... Če je panika te pokliče in priletiš domov v 10 min. Če je pa na flaši, pa sploh ni panike. Saj očki prav radi in s ponosom poskrbijo za svoje mulčke, samo priložnost jim je treba dat user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

24.01.2008, 13:25

clock-img

bsasab

pencil-img

321

Miša99

Vasa Ema Ela ima pa na isti rojstni dan kot jaz, le precej let kasneje... Cist tko ena opazkauser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.01.2008, 13:26

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie
Meni se zdi 2,3tedne po porodu user posted image

Ja, če si po porodu dovolj fit definitivno. Ker prav paše, ampak res prav paše mal odklopit. Pa da se pogovarjaš o čem drugem,...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

24.01.2008, 13:27

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Prav ven na žur, pri 5-ih mesecih. Prespal je pri mojih.user posted image

clock-img

24.01.2008, 13:30

clock-img

Anonimen

Kaj pa vem kdaj? user posted image  Na popoldansko kavo grem zadnje čase večkrat sama, da je oči doma z Elo, zvečer pa ne hodiva ven, noben od naju. Drugje pa še ni prespala.

clock-img

24.01.2008, 13:31

clock-img

Anonimen

Vasa Ema Ela ima pa na isti rojstni dan kot jaz, le precej let kasneje... Cist tko ena opazka

ups je  Eva Ema user posted image , ja lep je tale dan 5. 3., ni kaj? Ampak opazka?user posted image user posted image

clock-img

24.01.2008, 13:36

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Pri tavečjem pri 2.tednih - sva šla z možem na "Silvestrsko večerjo".
Pri tamali pa, ko je bila stara nekje 4.mesece.

Oba sta čuvala babi&dedi. user posted image

clock-img

24.01.2008, 13:45

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Pri 4-ih mesecih...na dekliščino, s tem, da sem jo vmes šla podojit.user posted image

clock-img

24.01.2008, 14:06

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Se ne spomnim več točno user posted image
Pri 1. - nimam pojma,
pri 2. - po 3 mesecih - sva šla na RD, pa je tašča pazila (itak je spal, ker pa sem polno dijila, sem ji pustila flaško za vsak slučaj)
pri 3. pri 8 mesecih

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.01.2008, 14:22

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

pri prvi po 10. dneh, pri drugemu nekje po 2. tednih. pa dojim in mi vseeno uspe skočit mal ven:) saj se vrnem do naslednjega obroka. sveža, spočita in relaksirana. in brez slabe vesti.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

24.01.2008, 14:31

clock-img

Anonimen

Šla sem po 6 tednih- na striptiz za 8. marec.user posted image

clock-img

24.01.2008, 14:54

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Pojma nimam, vem sem šla  v zadnjih 6 letih sama za več kot eno uro sama morda 10x. Na spreho dže, ampak kej pokofetkat ..to pa redko

clock-img

24.01.2008, 16:22

clock-img

Anonimen

Ko je imel 1 mesec sva šla z možem en večer na večerjo in sprehod, bil je z mojo mamo ki je bila takrat za dva tedna pri meni in sem ji 100% zaupala.

Po tem sem bila že vsaj 5x v kinu, enodnevnem izletu, na kavi s prijateljico....in ima 4 mesece.

Čuva pa jo ati ali pa moja mami. Drugemu pa nikomur ne zaupam niti za pol ureuser posted image .

clock-img

24.01.2008, 18:25

clock-img

Anonimen

Prvi dan po prihodu iz porodnišnice, uredit papirje user posted image .

clock-img

24.01.2008, 20:25

clock-img

Anonimen

Komaj pred nekaj dnevi sem šla na kavo s frendico, brez sina, star pa je 6 mesecev.. Čuvala sta ga pa babi in dedi...

clock-img

24.01.2008, 20:45

clock-img

bsasab

pencil-img

321

ups je Eva Ema , ja lep je tale dan 5. 3., ni kaj? Ampak opazka?

Joj oprosti sem se zatipkala, res oprosti...user posted image user posted image

clock-img

24.01.2008, 21:00

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Prvo jutro po prihodu iz porodnisnice sem sla sama s psom na sprehod. Pol pa po potrebi - se mal zluftat, kaj kupit,... redno, ampak ne pogosto - ko mi sede pa ko zadeve hitreje uredim, ce sem brez male.

Nimam neke velike zelje/potrebe it na kavo brez hcerke, ker se zmeraj zmenim tako, da je mala sita, dobre volje,... Za zvecer ven pa mi niti ni za ven it.

Bi se pa sla enkrat cist odkopit, ornk zazurat z babami, ampak dokler dojim tak vecer ni izvedljiv user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem