writing-img

Kdaj ste začele?

clock-img

16.05.2009, 21:26

clock-img

natasa82

pencil-img

12

DOBER VEČER user posted image

IMAM EN PROBLEMČEK...9.APRILA SEM IMALA LPSC IN HSC, PO TEM SEM DOBILA PRVO MENSTRUACIJO PO 30 DNEH (4-5). PRVIČ PO NE VEM KOLIKEM ČASU SAMO OD SEBE..TUDI OVULACIJO SEM ČUTILA IN TOČNO 14 DNI PO TEM SE DOBILA MENSTRUACIJO..user posted image
GINEKOLOG ME JE NAROČIL 6 TEDNOV PO POSEGU IN MI REKEL DA NAJ DO TAKRAT UPORABLJAVA ZAŠČITO... AMPAK TO JE SELE V ČETRTEK, JAZ PA VEM DA IMAM OVULACIJO IN BI LAHKO MORDA ZANOSILA.. ZDAJ SEM V DILEMI.
JAZ SE SICER SUPER POČUTIM IN MI NIČ NE FALI.

KAJ PRAVITE, BI MOGLA POČAKAT SE TA CIKLUS, ALI JE BILA ENA MENSTRUACIJA PO POSEGU DOVOLJ?  ME JE STRAH, DA BI LAHKO BILO KAJ NAROBE..

KAKŠNE SO VAŠE IZKUŠNJE?

PUNCE, HVALA ZA ODGOVORE ŽE VNAPREJ.. ČAO

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 16.5.2009 22:20:59 >

clock-img

16.05.2009, 21:29

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Jast bi počakala še eno M tako kot je rekel G in že ve zakaj ti je tako naročil.

clock-img

16.05.2009, 21:31

clock-img

ziva1

pencil-img

455

Tudi sama sem imela lapro in histero, pa sem počakala na prvo M, ki je prišla na 30 dan, potem pa sem že začela delati na user posted image , so mi zdravniki v bolnici tudi tako rekli, tako da sem sedaj že v tretjem krogu in še čakamo na user posted image . Jaz na tvojem mestu ne bi nič čakala.

clock-img

16.05.2009, 22:16

clock-img

naja78

pencil-img

2169

TAKOJ PO OP,1 M sem imela,zanosila takoj prvi ciklus.na delo.user posted image user posted image
vse bilo b.p.,nič narobe z user posted image ,mali je zdrav in živ.user posted image

clock-img

16.05.2009, 22:19

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

hmmm, jaz sem imela laparo dve leti nazaj...moja osebna zdravnica mi je rekla, da je fajn počakat vsaj prvo M, ker je lahko kako jajčece poškodovano od pikanja...ajaj, jaz mam SPCO, tak da so me špikali...

ps: velike črke pomenijo da se dereš.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

16.05.2009, 22:35

clock-img

naja78

pencil-img

2169

ajajaj,...vem da velke črke pomenjo da se DEREM.user posted image user posted image
ni res,če je diagnostična LPSC IN HSC, lahko delaš takoj na user posted image .kar PCO je.če je pa operativna,....pa vsaj 2 ciklusa.
tu je velika razlika DIAGNOSTIČNA-OPERATIVNA,mislim.
tudi na faxu  tako učijo.

clock-img

16.05.2009, 23:22

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

Takoj po prvi user posted image  smo začeli delat spet na user posted image , sem pa imela operativno hsc....

In še ni nič ratalo...tako da držimo pesti da bo kmalu in da se potem obdržiuser posted image

clock-img

17.05.2009, 08:02

clock-img

natasa82

pencil-img

12

dobro jutro!

Najprej naj povem, da nisem vedela, da velike črke pomenijo, da se dereš user posted image ...Zato sem zdaj z majhnimi..
Jaz sem imela operativno Hsc in Lpsc (pod splošno narkozo). Odstranili so mi pregrado in naredili drilling jajčnikov.. A to pomeni, da je bolje da počakamo se eno menstruacijo, torej skupaj dve?

Enkrat samkrat sva user posted image  z izlivom noter ( v petek), samo verjetno tak nič ne bo..Če pa bo, pa upam da ne bo kaj narobe.  A je katera imela isto in  je je zanosla po prvi menstruaciji?

Lep dan,user posted image .

clock-img

17.05.2009, 08:34

clock-img

tweety83

pencil-img

784

Jaz sem v januarju letos dala skozi laparo in histero in sem se držala navodil, da morava paziti en mesec in pol. Potem sem imela pregled - pri katerem mi je ginekolog zopet našel cisto in sem dobila neke tabletke in šele po menstruaciji sva lahko začela delati na dojenčku.
Tudi jaz sem se počutila fajn in super, ampak navodila so le navodila - počakaj še ta mesec - nič ne škodi.

clock-img

18.05.2009, 08:37

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

midva nisva nič čakala in sva začela takoj po laparo(delali si mi driling jajčnikov) delat na tem da zanosim, ker mi tudi ginekolog ni nič rekel da moram kaj čakat, edini komentar je bil da sedaj pa veselo na delo... ker v pol leta ni ratalo sva šla v postopek umetne oploditve, ki pa je bil uspešen in sedaj čakamo 16 julij da pride sinko na svet

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem