writing-img

Kdaj ste začele z nakupom...

clock-img

04.05.2011, 22:33

clock-img

ursha666

pencil-img

181

No do rojstva user posted image  ali user posted image  je še dolga pot... vendar bi najraje vse na dan privlekla vse stvari...(stvari imam že polno od sina)... user posted image

Kdaj ste začele spravljati na kup stvari?

clock-img

04.05.2011, 23:13

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Približno mesec pred PDP.

clock-img

04.05.2011, 23:18

clock-img

ursha666

pencil-img

181

Te ni nč prej držalo da bi zadeve prštimala?user posted image

clock-img

04.05.2011, 23:24

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Veš, da me odkrito povedano ni.
V službo sem hodila in delala po 10-12 ur do konca - torej do poroda.

Ene tri tedne pred rokom pa sem se vrgla v en res "orng" shopping in nakupila vse v dveh dneh. En dan sem prečesala po dolgem in počez Trst in Udine, drug dan pa LJ in to je bilo to.

clock-img

04.05.2011, 23:34

clock-img

lilip

pencil-img

281

IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

Ene tri tedne pred rokom pa sem se vrgla v en res "orng" shopping in nakupila vse v dveh dneh. En dan sem prečesala po dolgem in počez Trst in Udine, drug dan pa LJ in to je bilo to.

Jst sem bila tudi do zadnjega meseca polno obremenjena in zaposlena, potem pa sem rodila 3 tedne prezgodaj. Hvala bogu je bil to drugi otroček (čeprav ni bilo veliko za porabit: prva je punca, zdaj fant, punca rojena poleti, fant pozimi:-), če bi bil prvi, bi bil mož kar zaposlen tiste tri dni z nakupi:-) Ko so se začeli prvi popadki sem dve uri likala, potem pa zbudila moža in sva šla:-)

clock-img

04.05.2011, 23:37

clock-img

ursha666

pencil-img

181

user posted image Hehe...ta je pa dobra...
" ure likala in potem... :)

clock-img

05.05.2011, 07:26

clock-img

Anonimen

Sem in tja sem kupila kako mini cotico že od enega 3. meseca dalje ... večje nakupe pa sem zavlačevala in pričela z njimi šele okrog sredine 8. meseca in mi je žal. Saj sem bila prej veliko bolj mobilna, kot pa na koncu, ko sem imela že po pol ure hoje po štacunah noge kot 2 hloda. Tako da v drugo (ko bo) bom to veliko prej uredila.

clock-img

05.05.2011, 08:46

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

en mesec pred PDP... edino voziček sem naročila ene 2m prej, ker je bilo za čakati... tako, da sem ga dobila ene 3 tedne pred PDP

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

05.05.2011, 10:06

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Ja..odvisno..pri prvem sem v zadnjem mesecu začela konkretno nabirati na kup stvari..neko čudno vraževerje, da ne bi prehitro pripravila vsega, pa bi bilo potem kaj narobe...
Pri ta drugem pa- kolikor se spomnim, je mož kupoval medtem, ko sem bila že v porodnišnici:)
Tako da - če bo še eden, si bo najbrž moral kar sam kupiti:)

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

clock-img

05.05.2011, 23:20

clock-img

nusi

pencil-img

1833

mah meni so se ene stavri že par mesecev valjale po vrečah, ker sem bila sredi selitve in jih nisem imela kam dat,posledično je moral mož kar nekaj stvari kupiti, ko sem bila v porodnišnici. V drugo si bom vse pripravila kak mesec pred pdp

clock-img

06.05.2011, 00:31

clock-img

pasijonka

pencil-img

143

Pri nas smo z nakupi začeli nekje v 6. mesecu. Malo zato, da se porazdeli, saj smo potrebovali čisto vse, pa še razprodaje oz. znižanja smo izkoristili in kar nekaj prihranili na ta račun. Voziček je bilo potrebno tudi čakati. Ker je to prva bebica, sem želela mesec dni pred PDP imeti vse pripravljeno, kar mi je skoraj uspelouser posted image

clock-img

10.05.2011, 21:54

clock-img

deveta

pencil-img

669

Voziček sva kupila kot prvo stvar in sicer ko sem bila noseča skoraj 7 mesecev. Nato sem počasi začela po škatlah brskat za stvarmi za novorojenčka (podedovano od bratrančkov, tako da kupovanja oblekic ni bilo nič. Le eno smo kupili, tisto za jo prinest iz bolnice). nato počasi še posteljica in kak mesec pred PDP še kozmetika.
En mesec pred PDP, sem imela že vse pripravljeno, preventivno, saj moj dragi ni ravno za nakupe takih zadevuser posted image . pa zadnji mesec je bilo še ful vroče, pa preveč okorna sem bila za dolge nakupe.

clock-img

11.05.2011, 11:56

clock-img

jenny700

pencil-img

221

mene pa zanima, če je katera mogoče kupovala preko newbabyland.com??

Ter kje v Italiji ste "šopingirale" Trst, Udine?

Jaz verjetno ne bom čakala na zadnji mesec pred porodom...ker mi službeno ne bo zneslo, pa tudi splača se za kakšne akcije malo prej kupit stvari

lp

clock-img

11.05.2011, 22:22

clock-img

ines82ka

pencil-img

137

Jaz kupujem po malem že od 3. meseca dalje,)...Najprej par fletnih mejhnih cotk, zdej smo pa sobico zrihtal, previjalno blazino kupil pa še par drobnarij...Predvsem zato, da se stroški malce razporedijo.....Voziček bomo naročili pa konec tega meseca ali pa začetek junija....Da ne bo nepotrebne gužve...
Drugi mesec pa v ikeo po posteljnino pa še kak Baby center ali pa Pikapolonico izropat,)....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem