writing-img

Kdaj v "navadno" posteljco?

clock-img

10.01.2007, 11:40

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Je pri dveh letih to prezgodaj? user posted image
Naša pupa sicer že sedaj zna sama dol iz kavča ali zakonske, ampak mislim, da bi, če bi bila sama v svoji sobi in napol v spanju, lahko kar z glavo štartala proti parketu user posted image !
Vaše izkušnje?

Lp cuma

clock-img

10.01.2007, 11:45

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Naša bo konec drugega mesca stara 2 leti, pa jo nameravam dati sedaj v taveliko posteljo. Ji bom pa dala ograjico zraven, da se res ne bo takoj dol zvalila. Bomo videli kako se obnese.

Malo pobrskaj nazaj so bile že debato na to temo. Jih je kar nekaj, ki so jih prestavile pri 2 letih in to BP. Je pa pomoje tudi odvisno od otroka. 

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

10.01.2007, 12:09

clock-img

April

pencil-img

5459

Jaz mislim našega selit pri dveh letih. Pa upam, da mi rata. Sprememba pa ne bo iz manjšega v večje, ampak iz velike v navadno. Zdaj namreč spi pri nama.

clock-img

10.01.2007, 12:31

clock-img

CAPA

pencil-img

224

Pozdravljene!
Naš fant je bil star 20 mesecev. Se mu je zdel ful fajn, ker je dobil novo sobo - pohištvo!! Kupla sem mu tudi Brevijevo ograjico dolgo 1,5m. Tko, da ne more pasti, lahko pa ob koncu postelje sam spleza dol. - NO TO JE BIL EDINI PROBLEM user posted image user posted image user posted image ! Ker smo mel pol problem, k je skoz ven hodu, mi smo ga pa nazaj nosil!!user posted image user posted image user posted image

lp

clock-img

10.01.2007, 12:36

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Pri letu in pol je šla Pajacka v svojo postlco imela je le zaščitno ograjco. Pajacek dobi veliko posteljo pred poletjem.

clock-img

10.01.2007, 18:19

clock-img

k1

pencil-img

1649

naša je šla pri letu in pol v veliko posteljo - brez težav. nima ograje, edino eno odejo zarolam, da je bolj debeli rob ob robu postelje. še nikoli ni padla z nje. spi pa že od začetka v svoji sobi.

clock-img

10.01.2007, 20:25

clock-img

Anonimen

Našo bomo preselili v veliko pojstlo, ko bo stara nekje 15 ali 16 mesecev, da se bo navadila nanjo, saj bo julija njeno malo pojstlco rabil že drugi pamžek. Ne vem pa, katero ograjico nabavit. To bomo morali obvezno imet.

clock-img

10.01.2007, 20:40

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Mia je šla v taveliko posteljo, ko je bila stara 15 mesecev. Dali smo ji ograjico od Brevija in lepo kraljuje v svoji sobici. Spleže pa tudi na koncu postelje dol in gor, sploh ni problemauser posted image

clock-img

11.01.2007, 10:30

clock-img

srki

pencil-img

9222

Aljaž bo maja star 3 leta pa spi še v posteljici z ograjico, s tem, da je posteljica zraven najina postelje, zato je ta stran posteljice brez ograjice. Kaj pa vem, pri dveh letih se mi zdi še malo prehitro.

clock-img

11.01.2007, 14:12

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Saj pri nas je tudi glavni razlog za ta veliko posteljo drug user posted image , ki pride čez slaba 2 meseca.

Kupili smo pa ograjico od Tommya v BC. Kako se bo obnesla bomo videli kasneje.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

14.01.2007, 14:23

clock-img

Anonimen

kako se pa ta ograjica prišraufa na posteljo? Oz. kaj je to za patenta, da vidim, če pride to pi nas v poštev?

clock-img

16.01.2007, 08:35

clock-img

CAPA

pencil-img

224

Pozdravljena!

user posted image
Jest mam tako ograjico - dobi se pri Pikapolonici za 25,66 EUR (6.150,00 SIT). Se samo zatakne za jogi. Je stabilna in sem z njo zelo zadovoljna.

Upam, da sem kaj pomagala.

lp

clock-img

27.01.2007, 19:45

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Hvala za odgovore! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem