writing-img

Kdaj v avtosedež?

clock-img

24.05.2006, 11:43

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Zanima me kdaj ste dale svoje user posted image v avtosedež oz. kdaj ste nehal oporabljat lupinico. Mi bomo čez 10 dni stari 7 mesecev težki smo pa 10 kg in veliki 73 cm. Lupinica mu je po širini čist ok, glava pa še ne sega čez rob lupinice, tudi naramnice smo prestavili na višji prekat. Vendar pa zadnje čase grozno švica v lupinici tko, da je čist moker od glave do riti - imamo maxi cosi cabrio - pa čeprav imamo v avtu klimo.

clock-img

24.05.2006, 11:48

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Mi smo ga dali pri 5. mesecih (še malo prej), ker mu je bilo v lupinici zelo neudobno. Je pa res, da je že fajn sedel.

clock-img

24.05.2006, 11:50

clock-img

bombonček

pencil-img

351

Mi smo jo dali pri sedmih mesecih je lupinico prerastla!

clock-img

24.05.2006, 11:52

clock-img

bombonček

pencil-img

351

Sem pozabila napisat,da se dobijo letne prevleke za avtosedeže in lupinice res so super!

clock-img

24.05.2006, 12:11

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica76

Vendar pa zadnje čase grozno švica v lupinici tko, da je čist moker od glave do riti - imamo maxi cosi cabrio - pa čeprav imamo v avtu klimo.

pri nas je bila čisto enaka scena, pa še siten je bil povrhu. Zato sem ga zdaj, pri 8 mesecih, ko ima ravno tam okoli 9 kg, dala v sedež. Moram ti pa reči, da nimam ravno dobrega občutka ... kaj, če se kdo od zadaj zaleti vame in si mali zato nategne vratne mišice - že pri odraslem do takega natega pride že ob najmanjšem trku, kaj šele pri dojenčku, ki ima bolj drobno telesce. Skratka, vozim ga v sedežu, imam pa s seboj še lupinco in če je zaspan, preden štartava, ga dam raje ležat v lupinco in lepo zaspi.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

24.05.2006, 14:08

clock-img

benika

pencil-img

7793

Mi smo ga v avtosedež dali pri 7. mesecih in sedaj sedi notr ko lord.

clock-img

24.05.2006, 16:29

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Če že ima 9 kg in sedi sam potem ga lahko komot daš v avtosedež.

clock-img

24.05.2006, 21:23

clock-img

Šoni

pencil-img

199

Mi smo stari 9 mesecev, težki 9990 gramov, veliki 84 cm in smo še vedno v lupinici. Se pa z možem odločava, da ga počasi prestaviva v avtosedež, je pa res, da še ne sedi sam, zato tudi tako dolgo vztrajava pri lupinici.

Lp, Šoni

clock-img

25.05.2006, 19:40

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Mi se tud se kar prevazamo v lupinici. Stari smo 9 mesecev, ampak je "tezek" samo 8.5 kg. Ko sva ga dala probno v avtosedez, je zgledal tolk drobcken tam not, da sva se odlocila, da zaenkrat ostane se v lupinici.

Otrok mora imet tud dost mocne vratne misice, ko ga prestavis v avtosedez, zaradi (bognedaj) morebitnega trka.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

25.05.2006, 20:44

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

tudi moj user posted image  se vozi v avtosedezu ze od 5 meseca oz. malce prej... mu je bilo v lupinici zelo neudobno - mu je bila preozka

Mami, pika moja!

clock-img

26.05.2006, 11:35

clock-img

kzlato

pencil-img

47

tudi mi smo ga dali v avtosedež pri šestih mesecih (9,3 kg), ker se je v lupinici čisto skuhal, pa še neudobno mu je bilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem