cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj v kengurujčka

clock-img

25.05.2007, 09:37

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Pri kateri starosti lahko nosim dojenčka v kengurujčku?

clock-img

25.05.2007, 10:05

clock-img

Arabela

pencil-img

2245

Mi smo jo začeli nositi ko je imela več kot 52cm (tako piše na navodilih), stara je bila tam nekje mesec in pol... smo imeli pa Babybjorn kenguruja, ki ima naslonjalo za glavico, tako da je bila lepo fiksirana... do 4meseca pa smo jo že obrnili in sedaj veselo gleda v svet...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

clock-img

25.05.2007, 13:40

clock-img

livia

pencil-img

2395

Odvisno kak kenguru imaš.
Baje obstajajo taki, da je lahko že prvi dan not, ker v bistvu leži kot v tistih rutah.
Mi smo imeli enega starega sposojenega in smo jo dali not, ko je samostojno držala glavico.
Je pa tudi odvisno za kaj ga rabiš. Če boš samo kuhala z otročkom v kenguruju, lahko daš že prej, če greš pa v hribe, pa malo kasneje.
Mi smo ga rabili izključno za sprehode, hribe,...

clock-img

25.05.2007, 17:09

clock-img

ajja

pencil-img

513

To je ta kengurujček od rojstva dalje.user posted image
Mi ga imamo in je super, mali je ful rad notri, uporabljati pa smo ga začeli nekje pri dveh mesecih.

< Sporočilo je popravil ajja -- 25.5.2007 17:10:12 >

clock-img

26.05.2007, 23:05

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Mi smo jo začeli nositi ko je imela več kot 52cm (tako piše na navodilih), stara je bila tam nekje mesec in pol... smo imeli pa Babybjorn kenguruja, ki ima naslonjalo za glavico, tako da je bila lepo fiksirana... do 4meseca pa smo jo že obrnili in sedaj veselo gleda v svet...

tudi tak kengorujček samo pomembno je tudi da že vsaj malo drži glavo. No jaz sem jo dala pri 3 mesecih pa je čist džala glavo pri 4 sem jo pa obrnila

clock-img

27.05.2007, 13:17

clock-img

Brbs

pencil-img

608

ajja
kje pa se dobi tak kengurujček in koliko približno stane? torej ga imaš lahko tudi za po stanovanju, ko je otrok radoveden in hoče biti "na rokah"?
hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem