writing-img

Kdaj v materinsko in ...

clock-img

16.05.2007, 19:20

clock-img

AnaB.

pencil-img

150

Živjo, mene pa zanima, kdaj je najbolje it v materinsko in ali jo izvajajo tudi poleti (mogoče čudno vprašanjeuser posted image )? A hodiš v materinsko vedno tja, kjer boš rodil, ali lahko tja, kjer ti je bližje?

Hvala

clock-img

16.05.2007, 20:25

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Pri nas je ni bilo poleti. Greš pa tja, kjer ti najbolj ustreza.

clock-img

16.05.2007, 20:26

clock-img

ona

pencil-img

3685

jaz sem šla nekje v 7 mesecu nosečnosti in ni pomembno v kateri kraj greš,lahko tudi v najbližjega...
če pa poleti izvajajo se moraš pa pozanimatuser posted image

clock-img

16.05.2007, 20:32

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Mi smo za vsako predavanje vedno dobili domov vabilo tako, da nisem skrbela še za to kdaj moram iti in kdaj bo. Zdej čakam samo vabilo za pravilno dihanje med porodom. Upam, da bo kmalu.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

16.05.2007, 21:01

clock-img

eya

pencil-img

4615

Greš v 7. ali 8. mesecu, pri nas pa poleg tega izvajajo še materinsko šolo v prvem trimesečju, ko si mekje v 3. mesecu-gre za 1x predavanje, kjer malo razložijo o nosečnosti. Pri nas visi termin materinske šole v čakalnici pri ginekologih.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

17.05.2007, 09:49

clock-img

majrim

pencil-img

3991

mi smo šli v aprilu(7 mesec)...da imamo zdej mir...pa še na dopustu smo bli,zdej pa v miru vse pripravimo za dogodek...pri nas ti pa o tem nihče ne črhne besede...se moraš kar sam organizirat...še dobro,da je ta stran,kjer lahko vse izvešuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

17.05.2007, 09:51

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Mene pa zanima kje je ta stran kjer vse izveš??

Hvala

clock-img

17.05.2007, 09:54

clock-img

majrim

pencil-img

3991

tejka...jaz sem mislila na to,da hvala bogu tem forumom tukaj,sem si marsikaj pomagala...sploh,če si prvič noseč

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

17.05.2007, 09:57

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Aja jaz sem pa mislila da obsaja prav stran kjer so vse materinske šole in termini,...

Jaz sem tudi prvič noseča v 8 tednu in vse pravite da ste že šle v tem tednu v materinsko šolo. Jaz nisem mela pojma da je to že tako hitro, in zdej sem zmeneda, ker sploh ne vem kje je meni najbližje in ....

A katera ve če je to v Slov. Konjicah??'

Sej verjetno mora biti a ne?

clock-img

17.05.2007, 10:11

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Ojla.

Vseeno je, kam greš v materinsko šolo. Povsod na koncu dobiš potrdilo, da si "opravil". Nekatere porodnišnice ga namreč za prisotnost očkov zahtevajo.

Pri nas forsirajo v materinsko šolo čim kasneje. Jaz sem šla maja, rok sem imela konec avgusta, rodila sem konec junija. No, hočem povedat to, da sem jaz veliko lažje delala tiste vaje z dihanjem, pa lažje sem sedela tam eno uro, kot pa tiste, ki so bile mesec pred rokom.

Ja, saj res, pri nas je bila junija zadnja materinska, potem pa šele septembra.

Pa prej malo pokliči, včasih je gužva in ti kar rečejo, da pridi naslednji termin.

Srečno!

Cvetim...

clock-img

17.05.2007, 10:12

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Aja, šola za zgodnjo nosečnost je v Ljubljani. Na našem Gorenjskem koncu tega ni...je samo klasična materinska šola. Pokliči v svojo ginekološko ordinacijo, zagotovo vedo, kako in kaj.

Cvetim...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem