writing-img

Kdaj v porodnišnico

clock-img

12.09.2006, 14:27

clock-img

nelly

pencil-img

172

Punce mene pa zanima, če ne rodiš na svoj PDP, ali se moraš takrat iti pokazati v porodnišnico ali kako?

clock-img

12.09.2006, 14:30

clock-img

Tejccy

pencil-img

50

Jaz sem imela na PDP pregled in ker ni nič pokazalo me je naročila čez dva dni,.....ampak nisem več prišla na pregled.....sem prej zavila v porodnišnico user posted image  po enga user posted image . A te ni ginekolog nič naročil za pregled???

clock-img

12.09.2006, 14:36

clock-img

BarbaraO

pencil-img

310

Mislim, da ne. Hodiš k svojemu ginekologu. Meni so dali zadnji datum pregleda en dan po PDP-ju, vendar sem rodila točno na PDP. V porodnišnico greš, če se ti začnejo popadki na 5 minut ali če ti začne odtekati voda. Če pa si dobila drugačna navodila od svojega ginekologa, se jih pač drži.

Pa srečno!

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

clock-img

12.09.2006, 17:59

clock-img

sonchica

pencil-img

423

tud jaz sem bla prek roka 8 dni user posted image in sem saki drugi dan mogla k ginekologu na pregled in ctg.... na enkratd pa sem bla 4 cm odprta me je poslal v porodnišnico,ponoči sem dobila popadke in sem zjutraj rodila user posted image

clock-img

12.09.2006, 18:10

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz sem sla na PDP v porodnisnico na pregled... in mi je ravno takrat malo pred pregledom voda pricela odtekat, brez popadkov... rodila tocno na PDP

Mami, pika moja!

clock-img

12.09.2006, 18:19

clock-img

VAD

pencil-img

1

Jaz imam še 13 dni do poroda pa se je začelo neki dogajat; tak čutim kot da bi se odpirala ampak brez bolečin pa kolke mal čutim. Jutri imam pregled pri G pa mislim da me bo kr v porodnišnico poslal al pa neuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem