cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj v sedeči položaj?

clock-img

22.12.2005, 13:48

clock-img

branchi

pencil-img

11

Pozdravljeni,

zanima me kdaj v kateri starosti ste posedeli svoje malčke? Moja princeskauser posted image  je stara 2 meseca in še nima stabilne glavice. Koliko časa imate svoje malčke v lupinici, baje ni prav priporočljivo pretiravati, saj je zelo neprimeren položaj (zaradi razvoja in posedanja hrbtebiceuser posted image )?

Hvala lepa za odgovoreuser posted image

lp

clock-img

22.12.2005, 13:55

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja ja stara 6 mesecev in jo še vedno prevažam v lupinici, doma pa uporabljam ležalnik. Je pa res, da je bolj lene sorte. user posted image

Pri 2 mesecih je absolutno prehitro, da daš user posted image  v sedeč položaj - ko bo glavica stabilna - takrat lahko poskusi, a zaradi hrbtenice ne predolgo.

clock-img

22.12.2005, 14:06

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

sedela je pri 6m sama, v naročju pa nekje pri 4-5m. Glede lupinice pa so mnenja zelo različna.

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

clock-img

22.12.2005, 14:33

clock-img

dory

pencil-img

8852

Lupinica res ni ok...nas je bil v sedecem polozaju od tretjega meseca naprej, ob opori je sam sedel pri stirih, samostojno pa pri sedmih...otroku je treba vedno dopustiti le tisto, kar zmore sam...

clock-img

22.12.2005, 17:21

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Zdej pa jst več ne štekam-meni so pa lih rekli da je lupinica zakonuser posted image in se ful priporoča!
No naš je bil v vozičku v polsedečem položaju pri 3-4 mesecih, ob opori je sedel nekje pri 4-5 mesecih, pri 6 pa samostojno!
Pri 2 mesecih je res vrjetno še prehitro!

clock-img

22.12.2005, 18:53

clock-img

Anonimen

Ko pogledš otroka od strani-če ima hrbet v obliki črke C, potem je še prezgodaj. Če ima pa že raven hrbet, potem je okej.
Tako je bilo meni razloženo...

clock-img

23.12.2005, 23:43

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Otroci sami pokažejo,kdaj so pripavljeni.Nima smisla forsirati.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem