cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj v solo

clock-img

24.08.2005, 20:00

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Zivim v tujini im me zanima ce sploh moram hodit v materinsko solo.. Brala sem da traja kar dolgo, tako da ne morem prit za toliko casa v Slovenijo..
Kaj pa oce? Jo mora opravit, ce hoce biti pri porodu? ker moj namrec nima casa za to- nemogoce je...

Kdaj ste pa sle? V katerem mesecu?

clock-img

24.08.2005, 20:14

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Za bodoče mamice materinsko šolo toplo priporočajo vsaj prvič, ni pa nujno ali obvezno.

Za atija pa obstaja "šnel kurz" in to opravi določeni dan v cca 3-eh uricah. Plača in dobi potrdilo. Brez tega vsaj v LJ žal ne gre.

pa-pa Mina1

clock-img

25.08.2005, 10:58

clock-img

renan

pencil-img

1377

Kje v tujini živiš? Jaz sem v isti situaciji. Živim v Münchnu, rodila bom v Ms. Tudi moj ne bo mogel hodit na materinsko šolo. A v tej porodnišnici je tako, da če ne opravi te šole, potem plača več, da prisostvuje pri porodu. Mislim, da 5000 sit, če pa bi hodil, bi pa 3000sit.

clock-img

25.08.2005, 10:59

clock-img

renan

pencil-img

1377

Ah, pozabila sem, baje, da se gre tam nekje v 7. mesecu. Bom pa čez dva tedna vprašala na pregledu in bom potem bolj točno vedela.

clock-img

25.08.2005, 12:36

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Zivim v Italiji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem