cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj v stolček za hranjenje????????

clock-img

05.06.2006, 13:58

clock-img

XXYY

pencil-img

858

Živjo!

Mi smo stari že 5 mescev in 5 dni. Uvajati smo že začeli z gosto hrano.

Pa me zanima, kdaj ste ve dale svoje sončke že v stolček za hranjenje?

Ali je zelo narobe, če že sedaj občasno sedi v njem? Ne skos, ampak samo enkrat na dan je v njem!

Hvala za vaše odgovore.

clock-img

05.06.2006, 14:01

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Odvisno kako je ze sposoben sedenja.. Eni ze pri petih mesecih skoraj sedijo, eni pa pri devetih se ne..

Gospa sem.

clock-img

05.06.2006, 14:09

clock-img

XXYY

pencil-img

858

Seven hvala za tako hiter odgovor.

Malo ji še vedno nagaja ravnotežje, tako da jo moramo malo še podložiti, da ne pade na levo ali desno.

Ampak v stolčku pa zelo lepo sedi. Ne vem. Ali bi morala še malo počakati?

clock-img

05.06.2006, 14:13

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Pomojem ni panike. Komot jo imas malo v stolcku. user posted image Lepo se hranita. user posted image

Gospa sem.

clock-img

05.06.2006, 14:22

clock-img

Ninica

pencil-img

900

naša je že pri 4 mesecih sedela oz ležala, nevem kako bi to opisala, v stolčku, ki je bil naravnan v najnižji naklon, je pa res že pri 6. mesecih samostojno sedela. To je odvisno od vsakega otroka posebej.

LP, Ninica

clock-img

05.06.2006, 14:37

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Iza je bla 25.5. stara 5 mesecev, pa sva jo danes prvič dala sedet v stolček in za mizo, ko sva imela kosilo. Kakšen srečen obrazek je imelauser posted image   Sva jo pa pripasala, ker jo tudi še malo nese v levo ali desno.

Mi smo šele na začetku uvajanja, poskušamo jabočni sokec, ampak jo bom dala vsak dan malo sedet v stolček.

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

05.06.2006, 14:38

clock-img

Anonimen

Malo Mič smo dali vanj pri dobrih 6-ih mesecih, smo ga šele takrat kupili.

Prej smo uporabljali pa kar lupinico, se je dalo jest, pa tudi lupinico umit. user posted image

clock-img

05.06.2006, 21:51

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Ovčka!
Ti jo po moje kar lepo pogumno posedaj v stolček, saj ti bo itak sama pokazala, ko bo utrujena in ne bo želela več sedeti. Vsak dan po malo, pa bo! user posted image  
Lp cuma

clock-img

05.06.2006, 21:54

clock-img

rija

pencil-img

15589

En teden pred petim mesecem. V stolčku uživauser posted image  Je pa res, da imamo tisti ikeiin stolček, ki je tako majhen, da ga ni treba nič podlagati, pa zelo lepo sedi. Vendar je v njem samo v času hranjenja.

clock-img

05.06.2006, 21:56

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Jaz sem dala svojo ravno prejšnji petek prvič v stolček in bila je zelo navdušena user posted image user posted image . V stolčku se napapcava, par minutk po hranjenju še ''razgraja'' po njem, potem pa je zanjo že dovolj in začne protestirat. Sedi še ne samostojno (dobrih 5 mesecev), ampak v stolčku je kot grofica, ne levo ne desno.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

05.06.2006, 22:42

clock-img

benika

pencil-img

7793

Pri 4,5 mesecih

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem