writing-img

Kdaj v svojo sobico?

clock-img

11.10.2005, 10:36

clock-img

mišek

pencil-img

108

Sva s fantom že mislila dati mojega sončkauser posted image ,  v svojo sobico, pa sva si premislila. Star je štiri mesece in se še enkrat ponoči dojimo. Sva sklenila da ga bova dala v svojo sobico, ko ne bo več rabil nočnega obroka, čeprav vem, da se motim, saj se ritem spanja spreminja in ko mu bodo začeli izraščati zobki (čeprav se že zdaj zelo slini in nosi vse v usta) bo po mojem bujenje ponoči pogosteje. Kdaj ste ve dale svoje sončkeuser posted image v svojo sobico in ali ste jih takrat še dojile?

Lep pozdrav vsem mamicam in njihovim sončkomuser posted image .

clock-img

11.10.2005, 10:46

clock-img

asso

pencil-img

3700

Mi smo pri 10,5 mesecih.
Namen sem imela prej, ampak sem vedno govorila: "Jutri jo selimo...." in ta jutri se je vlekel tam nekje 4 mesece.
Jaz sem najprej tudi govorila, ko ne bo potrebovala več nočnega obroka... in ga potrebuje še sedaj. Zaradi moje komoditete je nisem prej selila.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

11.10.2005, 11:01

clock-img

sky

pencil-img

305

Prvo noč, ko smo bili doma (iz porodnišnice). Polno dojim, pa se zbuja 1x na noč (redko 2x, izjemoma je bilo 3x), se pa trenutno čez dan dojiva skoraj vsako urouser posted image . Drugače pa imam njena vrata čisto priprta, najina pa odprta. Ponoči jo dojim v njeni sobi. Včasih je to trajalo 1 ali 1,5 ure, sedaj pa 5, 10 minut.

BK.

clock-img

11.10.2005, 11:21

clock-img

ursk@

pencil-img

155

Takoj ko nista več rabile nočnega obroka, pri petih mesecih. enostavno sta dobile dudo namesto stekleničke, zvečer pa rižolino pred spanjem in je šlo. Midva spiva bolje, prav tako pa pikici.
Kar naredi to. Boš videla, da se ti bo obrestovalo.

clock-img

11.10.2005, 11:38

clock-img

Anonimen

Mi smo jo dali pri 5 mesecih in je spala še veliko bolje kot pa pri nama. Res pa je, da je od drugega meseca prespala noč.

clock-img

11.10.2005, 12:02

clock-img

SashaB

pencil-img

262

Lan je star 3,5 mesecev in ga sedaj selimo v njegovo sobico. user posted image  Prej se je tudi zbujal bolj pogosto. Še vedno se zbudi vsaj enkrat ponoči in nato okoli 8-ih zjutraj, a ga le zaradi svoje komoditete ne bova obdržala v svoji sobi. Ima pa sobo zelo blizu najine tako da je skoraj isto ali ga neseš v njegovo posteljico v najini sobi ali v njegovo sobo. Slišiva pa ga ob priprtih vratih prav tako dobro. Se mi zdi da jaz bolje spim in on tudi. user posted image

clock-img

11.10.2005, 14:10

clock-img

darja72

pencil-img

614

Tudi jaz bi ga dala v svojo sobo precej prej, če bi vedela, da so kasneje bistveno večje težave. Maj je šel tako v svojo sobo šele zdaj (1,5 l.) in je bilo kar težko ga pripraviti na to. Ampak je kljub vsemu uspelo.
lp

clock-img

11.10.2005, 14:43

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Moja spi od prvega dne iz porodnišnice v svoji sobi. Res pa je , da je njena soba oddaljena od najine cca 5m in vrata imamo skoz odprta. Prvi mesec je jedla ponoči, zdaj pri dveh mesecih je nočni obrok izpustila in je prvo hranjenje od 6-7 zjutraj.

clock-img

11.10.2005, 14:45

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

V svoji sobici spi že od prvega dne dalje in najbrž je tudi to razlog, da spi vso noč (že od treh tednov naprej). Ona ne sliši naju, ko se obračava ali pogovarjava, midva pa nje ne, če le malo pocmoka ali pojamra. Ko se zbudi, jo pa itak takoj slišim in grem k njej, da jo nahranim.

clock-img

11.10.2005, 14:54

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Pri dobrih 2 letih, res pa je, da pred tem še ni imela sobice. Sedaj pri drugem pa še ne razmišljam kdaj, a verjetno, ko bo spal celo noč, brez obrokov, nič prej.  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem