cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj večja duda (dvojka)

clock-img

26.09.2005, 10:21

clock-img

Skaana

pencil-img

1140

Naša user posted image  skoraj sedemmesečnica ima dudo le za uspavanje - NUKovo. Nekje sem zasledila, da sstrokovnjaki priporočajo čim dlje manjšo dudo. A kaj, ko se mi zdi, da je ta zdaj že res premajhna. Pogosto si v usta tlači kar z ogrodjem vred.

Nima pa še zobkov...

user posted image  Skaana

Mami, kdaj bo spet včasih?

clock-img

26.09.2005, 10:33

clock-img

Anonimen

Mislim, da so Nukove dudice št. 1 do 6 mescev, potem pa so potrebne že dvojkeuser posted image Sicer pa ti tak piše na vsaki dudici od kdaj do kdaj souser posted image

clock-img

26.09.2005, 10:46

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

NUK dudica št.2 je od 6 mesecev naprej in res sem ji menjala dudo pri 6 mesecih, ampak čisto slučajno, pač sem kupila št.2 po pomoti, ker sem tudi slišala, da je boljše, da ima manjšo dudo.Opazila sem, ko je mala na začetku vztrajno pljuvala dudo iz ustuser posted image  , ampak duda je pri naši mali zakon, tako da ni problema.

clock-img

26.09.2005, 10:51

clock-img

cindi

pencil-img

43

živjo!

Naš sonček je star 7 mesecev in ima aventovo dudo in socer 6+. Meni je pediatrinja svetovala, naj se držim navodil ( 0+,3+,6+), zato ker se otrokova ustna votlina razvija in duda se ji mora prilagajati.
lep dan

clock-img

26.09.2005, 11:02

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Hja...naša je stara skoraj 14 mesecev pa ima še vedno enko.user posted image  Večje niti pod razno noče zgrabit, čeprav si enko tudi celo stišči v ustauser posted image  

clock-img

26.09.2005, 21:37

clock-img

Anonimen

Pri nas imamo dudo samo za spanje, pa imamo še vedno 1.

clock-img

26.09.2005, 22:56

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

men pa to ni čist jasno..sej če se dojijo je tud skoz ista velikost user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

26.09.2005, 23:59

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Tudi pri nas ima dudo samo za spanje in ima tako pri 13 mesecih še zmeraj št. 1 od Nuk

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

27.09.2005, 08:40

clock-img

p&b

pencil-img

747

od 6 m. je dvojkica.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem