writing-img

Kdaj začeti z kašicami?

clock-img

02.02.2007, 19:07

clock-img

silvestra

pencil-img

364

Naj mi prosim kdo pove, kdaj ste začeli z kašicami,... drugo hrano pri nedonošenčkih. Moj user posted image  bo sedaj star 3 mesce (koregirane starosti). Kdaj se ravnam za drugo hrano; po njegovi koregirani starosti ali štejem od takrat ko se je rodil.

lp,silvestrauser posted image

clock-img

02.02.2007, 19:13

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Mi smo zaceli pri korigirani starosti 4,5m in nam je prav lepo steklo vse.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

02.02.2007, 20:45

clock-img

til

pencil-img

574

Mi smo začeli pri starosti 4,5 od datuma ko se je rodil. Se pravi korigirana starost 3. mesece in tudi sedaj nimamo nobenih problemov ker naš pikec poje prav vse user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

03.02.2007, 19:25

clock-img

žabica 24

pencil-img

101

Mi smo začeli pri korigirani starosti 3,5m po posvetu s pediatrinjo, ker je samo z mlekom jemala le po 250g na mesec - potem pa spet skoraj 500g. Je pa pravi gurman, že od vsega začetka lepo je, nič ne pljuva.

clock-img

07.02.2007, 08:41

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Mi smo začeli pri starosti 5m od datuma ko se je rodila. Se pravi korigirana starost 4. mesece.

Na začetku smo imeli nekaj težav, ampak ne zaradi tega ker ne bi rada jedla, ampak so se ji pojavile neke pikice po telesu in so sumili na alergijo. Na srečo pa ni bilo nič iz tega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem