writing-img

Kdaj zanosile po porodu?

clock-img

16.09.2010, 00:30

clock-img

Anonimen

Hitro bi radi spet imeli dojenčka pa me zanima, kdaj ste zanosile (načrtovano in nenačrtovano) po porodu. Mogoče sem čudno zastavila vprašanje... Mogoče bi bilo bolš vprašat, kdaj ste dobile prvo Muser posted image po porodu kljub polnemu dojenju. Mi se po treh mesecih polno dojimo in še nič ne kaže ne z M in ne z nosečnostjo. Vem, da je še zgodaj, ampak ali je kaj upanja, da v kratkem zanosim? Berem, da je nakaterim to (nenačrtovano) uspelo... Nič se ne da prehiteti, a me vseeno zanimajo izkušnje mamic, čeprav se zavedam, a je vsaka ženska drugačna. 

clock-img

16.09.2010, 08:25

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

obakrat kindersurprise, sta leto in pol narazen... torej je imela tavelika cca 9m ko sem zanosila...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

16.09.2010, 09:22

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Jaz sem user posted image po porodu ob polnem dojenju dobila pri user posted image 9 mesecih.

clock-img

16.09.2010, 11:07

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

jaz sem ob polnem dojenju dobila prvo M po 6 tednih in sem jo imela natanko na 4 tedne, s tem da sva se dojile polnih 6 mesecev. potem smo začeli dodajat

clock-img

17.09.2010, 11:55

clock-img

memole80

pencil-img

480

Ko je bila prva stara 11 mesecev. Ne bi se mogli boljše odločiti. Raje prej kot kasneje...tudi razumeta se zelo dobro, če pa je prevelika razlika potem pa ne gre...ljubosumje, kreganje, pa še pa še....

clock-img

20.09.2010, 17:02

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Hm, jst sm dobila prvo user posted image   7 tednov po porodu, moj user posted image bo sedaj star 5 mesecev in se še vedno polno dojiva, user posted image pa imam od poroda dalje točno na cca 26, 27 dni in ni čisto nič boleča, je pa zelo močna. Tudi mi malo razmišljamo, da bi začeli kej delati na drugem otročku, kaj pa veš, kdaj bo spet ratalo, pa tud ne bi rada, da bi bla prevelika razlika med njima. Hm.... bomo videli, kako bo oz. kdaj bo ratalo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem