writing-img

Kdaj znajo uloviti žogo?

clock-img

14.09.2006, 17:06

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Zanima me, če bi moral dvoletnik že uloviti žogo, če mu jo vržeš? Mislim tako, da jo vržeš proti njemu, v naročje? Bi moral odreagirati? Naš je ne, sicer mu rečemo, da naj nastavi rokice in jo potem ulovi, ampak da bi pa reagiral, ko jo dobi predse in hlopnil po njej, to pa ne. Kako pa je pri vas?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

14.09.2006, 17:10

clock-img

daria78

pencil-img

166

Naš fant bo decembra star tri, pa se mu zadnje mesece posreči, da žogo ulovi, če mu jo vržem točno v roke s primerne bližine.
Mislim, da imate tudi pri vas še veliko časa, da se tega naučite brez, da bi bili v zamudi. user posted image
Srečno!

clock-img

14.09.2006, 17:26

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Adam še ne zna. Star je 2 leti in en mesec.

clock-img

14.09.2006, 20:15

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Naša tamala zna lovit žogo, od dveh let in pol dalje. Pa meče jo tudi dobro. Trenutno ima "avto treninge" tapkanja žoge.

Sploh je precej mahnjena na žogo in tudi občutek ima zanjo. Verjetno po dediju, ki je nogometni sodnik user posted image

clock-img

14.09.2006, 22:12

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Anže je star 2leti in pol, pa mu kake 2 meseca uspeva, da ujame žogo - recimo da je trenuno 70% uspešen. 

clock-img

14.09.2006, 22:17

clock-img

Anonimen

moja zna žogo lovit že od kakega leta in pol. vržt je pa še zdej ne zna oz ji rečem dej jo men vrž pa jo vrže čist drgam :)

clock-img

14.09.2006, 22:49

clock-img

ona

pencil-img

3685

ma saj boste rekle,da ni res ampak naša je oboževalka žoge in jo sama ulovi pd 19m naprej,pa tudi vrže jo že kar dalečuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem