writing-img

Kdaj zobna pasta?

clock-img

09.09.2008, 14:35

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Stari smo eno leto. Do sedaj sem uprabljala le mehko zobno ščetko - masažna ščetka za na prst. Kdaj lahko začnem z zobno pasto?

clock-img

09.09.2008, 14:47

clock-img

smigli

pencil-img

1088

V lekarni imajo zobne paste (nenedent ipd.)  brez fluora, ki so primerne za malčke, ki še ne znajo izpljuniti zobne p.

lp

clock-img

09.09.2008, 15:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.09.2008, 15:17

clock-img

Anonimen

Pri nas je v navadi, da pediater pošlje k zobarju pri 3 letih. Seveda pa lahko otroka prej pelješ sam..

No, naš ima 11 mesecev (8 zobkov) in ima FIRST TEETH zobno pasto. user posted image

clock-img

09.09.2008, 16:54

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naša je začela uporabljat zobno pasto po prvem pregledu pri zobarju, to je bilo okoli 18m.

clock-img

09.09.2008, 17:11

clock-img

yellowcrystalstar

pencil-img

414

no, naša zobozdravnica (ravno dobro se izšolala) pa pravi, da do 3 leta brez.

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

clock-img

09.09.2008, 17:57

clock-img

Doll

pencil-img

1726

da do 3 let zobne paste Z floruom.Zobno pasto pa le uporabljajte tiste BREZ floura.

clock-img

09.09.2008, 23:08

clock-img

eya

pencil-img

4615

Pri nas je mali do sedaj (2 leti in pol) imel zobno pasto brez fluora, od samega začetka, ko smo začeli umivati. Zdaj sva bila ravno na pregledu, pa nas je zdravnica pohvalila, da lepo skrbimo za higieno, da pa lahko vseeno uporabljamo zobno pasto s fluorom enkrat na dan, še posebej zato, ker ne pije vodo, ampak mu dajemo 100% sokove, redčene z vodo. Če bi pil vodo, pa na sploh malokrat jedel kaj sladkega, bi pa predlagala pasto brez fluora.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

10.09.2008, 07:34

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Jaz sem ji kupila od welede zobno pasto brez fluora, stara bo 14 mesecev, je pa res, da je šele pred kratkim sploh dobila svoja prva dva zoba in ima še vedno samo dva.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

11.09.2008, 10:07

clock-img

nežka

pencil-img

289

Uporabljamo gel za zobke Avalon, in vsak dan mu dajem tabletko fluonatrila, tako mi je svetovala zdravnica, ki se je na kliničnem v Ljubljani specializirala za otroške zobke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem