writing-img

Kdo napiše napotnico za FSH

clock-img

18.10.2006, 08:04

clock-img

Anonimen

Moj mož je prejšnji teden oddal seme za spermiogram. Rezultati so bili zelo slabi, zato je moj ginekolog napisal obvestilo zdravniku, ter mi rekel naj gre moj mož do osebnega zdravnika, po napotnico za FSH. Ko je moj mož prišel do osebne zdravnice mu je le ta rekla da ona nima pooblastil kot dr. medicine pisat take napotnice in da bi moral moj ginekolog napisat napotnico za moža za to preizkavo FSH.
Zdaj nisem več pametna. Kdo je predpisal vam ali vašim partnerjem?????

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2006, 08:35

clock-img

Anonimen

user posted image  Pozdravljena!
Mojemu možu je napotnico napisal njegov splošni zdravnik.Ko sem zamenjala ginekologa mi je za novega dal napotnico splošni zdravnik.Mislim,da je vse odvisno od zdravnika.

clock-img

18.10.2006, 08:40

clock-img

Anonimen

No pol pa res ne vem zakaj je rekla da nima pooblastil in da mora ginekolog napisat....zdaj grem k njemu in mu bom povedala kaj je os. zdravnica povedala možu in kaj naj naredimo????!!!!!
Tega prekladanja mi je že dost

clock-img

18.10.2006, 08:40

clock-img

Anonimen

mekeke hvala za odgovor

clock-img

18.10.2006, 20:04

clock-img

enya

pencil-img

51

Moj mož je tudi naredil spermiogram in na žalost je test pokazal, da ni prisotnih semenčic. user posted image  
Doktor v bolnišnici je nato napisal, da mora v Lj na pregled k strokovnjaku za sterilnost. Ker mojega G ne dobim, je že dooolgo na dopustu, ne vem kdo napiše možu napotnico in h kateremu doktorju v Lj mora. 

Hvala za kakeršenkoli nasvet in pomoč.

PS: Kaj je FSH?????

clock-img

18.10.2006, 20:17

clock-img

Anonimen

FSH je preizkava krvi, kjer ugotovijo ali so semenčeca dobra ali ne....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem