writing-img

Kdor čaka, dočaka - a res?

clock-img

26.02.2006, 22:27

clock-img

MAREC06

pencil-img

124

Imam še slaba 2 tedna do snidenja z našim dojenčkom. Komaj čakam,  da bo vse mimo. Zatekam, da sem kot kakšne buhtelj, zgaja je prava zgaga!!  A katera ve kakšne dober recept proti zgagi? Meni nič več ne pomaga. A še katera v teh zadnjih dneh komaj čaka, da bo teh nosečnostnih tegob kmalu konec?  Pa to, da se naj zdaj naspim je samo teorija, saj dejanko ne morem več spat, ko me pa noge in roke tako bolijo od zateknja. 

clock-img

26.02.2006, 22:37

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Mene je zgaga žgalaod šestega meseca dalje za znoret...In mi je pomagal Donat mg...user posted image user posted image

Glede zatekanja, sem pa jaz morala spati z dvignjenimi nogami...(pa to ne pomeni, da sem sexala celo noč)....user posted image user posted image user posted image

Želim ti, da hitro mineta še ta dva tedna in seveda hiter porod...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

26.02.2006, 22:43

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Garantiram, da boš dočakala lepega dojenčka...
... vrednega naštetih tegob in vseh ostalih, ki še pridejo user posted image .

clock-img

26.02.2006, 22:44

clock-img

3new!yes!!

pencil-img

108

hihiuser posted image , si lahko mislim kako ti je. jaz bi ze zdaj rodilauser posted image  pa mam se vec kot mesec dni user posted image user posted image

clock-img

26.02.2006, 23:04

clock-img

MAREC06

pencil-img

124

Babylove, se strinjam s tabo, ker imam doma že enega korenjaka user posted image user posted image , ki je na svet prišel kasneje, kot so pa izračunali. Ampak tisti zadnji dnevi se vedno vlečejo kot user posted image . Zdajle sem bila pod tušem, pa imam noge kot kakšna 70 letna mama. Groza. Skoraj se ne vidi, kje se konča nart in začne gleženj! user posted image

clock-img

27.02.2006, 08:25

clock-img

Reja

pencil-img

545

Večina user posted image , ki jih poznam, se je proti koncu počutila tako. Tudi mene to še čakauser posted image .

Srečno in naj bo kmalu konecuser posted image

clock-img

27.02.2006, 08:39

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

Živjo!

Tile zadnji dnevi se pa res VLEEEEEEČEJO. Tudi pri meni je spanje zanič. Zgaga mi nagaja kakšnih 14 dni, ampak tudi jaz ne najdem rešitve. Najboljše je potrpet še par dni pa bouser posted image . Upam, da ne bom preveč čez rok....ker bom po moje tečna za znoret (že zdaj bi kar šla rodit)user posted image .

Še malo pa bomo cartali svoje user posted image .

srečno,

clock-img

27.02.2006, 09:28

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Glede na to, da tudi ti pričakuješ marca, poglej kaj pod temo Marčice v podforomu Čvekanje v pričakovanju in boš videla, da imamo kar podobne težave.user posted image

clock-img

27.02.2006, 22:33

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Za zgago je meni pomagal le Donat mg, ki sem ga na dan oz. čez noč popila kar liter. user posted image

O zatekanju si pa lahko le roko podava, ker taka kot sem bila jaz, je bila živa groza za videt. user posted image

Še malo pa bo in srečno! user posted image  

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem