writing-img

Kefalonija

clock-img

24.01.2007, 07:41

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Pozdravljeni,

zanima me vse o tem krasnem user posted image :
- kako je z ladijskim prevozom (obstaja direktna povezava nanj) - nameravamo potovati z avtom;
- kateri hotel je primeren za majhne otroke;
- kateri del otoka (kateri kraj) je boljši (da ni preveč vetrovno ali kaj podobnega in da je ob plaži senca);
- ... in še vse možne izkušnje letovanja na njem...

Hvala že vnaprej! user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

clock-img

06.02.2007, 17:07

clock-img

dory

pencil-img

8852

bom prasala bratca, k sta bla z njegovo lani dol...pa drugo leto gresta baje spet :)..je blo baje cist prevec dobro :)

clock-img

06.02.2007, 19:33

clock-img

rija

pencil-img

15589

user posted image user posted image Kefalonija je otok, na katerega bi šla še ene 3x.....vse super user posted image user posted image user posted image

Krasne plaže, zelo raznolike, krasno morje, krasna Grčijauser posted image  Hotel za otroke? Verjetno kakšen v Porto Skali ali Lassiju, ker je na peščeni plaži......Najlepša plaša Myrtos pa definitivno ni za otroke user posted image

Jao, kakšne lušte sem si naredila.....user posted image

...vox populi...

clock-img

06.02.2007, 20:58

clock-img

viv_

pencil-img

9144

rija - pejt pol moje slikce počekirat user posted image  pa mi smo s tamalo in mojim trebuhom lani povsod prilezli user posted image  Stanovali smo pa v Samiju. Antisami beach je tudi krasen... Edina negativna stran Kefalonije so bile ose... Teh je pa bilo ko user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem