writing-img

Kefalonija

clock-img

07.05.2008, 12:18

clock-img

zofa

pencil-img

78

Končno smo se doma sporazumno zmenili, da gremo letos na dopust v Grčijo (Kefalonija).
Prosim vse, katere imate iskušnje s tem otokom, če mi lahko kaj napišete. Zanima me s katero agencijo ste potovali, v katerem hotelu ste bili nastanjeni?? Zanimajo me predvsem ALL inclusive variante. Hvala vsem za odgovore in lep dan!!

clock-img

07.05.2008, 14:11

clock-img

rija

pencil-img

15589

bila, otok krasen, priporočam.

za vse ostalo pa uporabi iskalnik, ker je bilo o kefaloniji pa res ogromno napisanega, sploh viv se je zelo potrudila user posted image

...vox populi...

clock-img

08.05.2008, 09:24

clock-img

Saskia02

pencil-img

107

čeprav se ponavljam, še enkrat: http://saskia02.googlepages.com/gr%C4%8Dija-kefalonija

clock-img

08.05.2008, 15:02

clock-img

katarina2004

pencil-img

302

Jaz sem bila sicer brez otročka. Če bi se letos odločili bi šli defintivno v mesto Lassi. Se mi je zdelo daleč najbolj primerno za otročke in sicer  Hotel MEDITERRANEE. To je moje mnenje. Sva pa res z mojim prekruzala cel otok podolgem in počez.

Midva sva šla preko agenicje Intelekta in nimam nobenih pripomb.

< Sporočilo je popravil katarina2004 -- 8.5.2008 15:03:24 >

clock-img

08.05.2008, 16:52

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

Mi smo bili z 4 letnim otrokom in je bilo super!!! Obvezno ti priporočam najem vozila in potem podolgem in počes občudujte lepote Kefalonije. Moje mnenje je da se vam ne splača vzeti ALL inclusive!!!
Potovali smo z agencijo Intelekta in tudi nimamo nobenih pripomb.

clock-img

08.05.2008, 19:19

clock-img

rija

pencil-img

15589

no, tudi midva sva potovala z Intelekto in je bilo vse user posted image

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem