writing-img

Kenguru

clock-img

15.11.2008, 12:02

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Mene pa zanima, kake so vaše izkušnje s kengurujčki, ker sem pred veliko dilemo kakšnega si nabaviti. Takega, ki omogoča nošenje s pogledom k "nosaču" in predse ali mogoče tistega, ki omogoča poleg tega tudi nošenje v leže? Pa še to, kateri kengurujčki so po vašem mnenju najbolj "prijazni" do tistega, ki ga nosi?

clock-img

15.11.2008, 13:05

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi smo imeli baby bjorna, pa ga nismo uporabljali, oz. samo enkrat smo šli na šmarno goro in je bil super, ampak nam ga je fizioterapevtka zaradi določenih težav odsvetovala.

< Sporočilo je popravil shorty -- 15.11.2008 18:14:48 >

clock-img

15.11.2008, 19:25

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Tudi tostega,v katerem otrok lahko leži,saj ga začneš lahko prej uporabljat

clock-img

16.11.2008, 19:05

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Pa še to, kateri kengurujčki so po vašem mnenju najbolj "prijazni" do tistega, ki ga nosi?

Nobeden. Priporočam sling ali kakšno podobno nosilko.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

16.11.2008, 19:13

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

tommyjev zanzibar se je pri meni super obnesel, ostalih ne poznam...za zimo je super, ker je precej topel in zraven dobiš še zimsko vrečo za noge, ki sepripne nanj user posted image

yeah, thats me ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem