writing-img

Kengurujček

clock-img

20.10.2010, 13:33

clock-img

Sanija13

pencil-img

72

Odločila sem se za nakup kengurujčka od Tomya. Hčerka bo stara 4 mesece.
Zanimajo me vaše izkušnje, ste bile ve zadovoljne s kengurujčki in od katerega meseca naprej ste jih uporabljali?
LP

clock-img

20.10.2010, 13:36

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Nam je full prav prišel. Uporabljala sem ga do 3. meseca starosti. Ponavadi za v trgovino. Imam pa Baby bjornovga.

clock-img

20.10.2010, 13:41

clock-img

petera

pencil-img

35

jaz imam od babybjorn, ki je od 3,5 kg do mislim da 6kg. Pa vrešči, se še noče nositi, je pa res praktičen za hrbtenico,..

clock-img

20.10.2010, 13:42

clock-img

maa2010

pencil-img

267

Meni so odpriporocali kenguruja, ker otrok notri prevec visi. Tudi pri 4 mesecih se ne bi naj nazven gledal, boljse ti je neke vrste pestunja oz. storklja.
Jaz sem kupila ruto za vezat in zdaj si bom verjetno kupila se eno daljso :) Zgleda pa nekako takole:
http://www.swissmom.ch/uploads/RTEmagicC_8f1c2ff96e.jpg.jpg

clock-img

20.10.2010, 13:45

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Narobe sem napisala - uporabljali smo ga OD 3. meseca!user posted image
Imam pa tudi štorkljo doma, pa se v njej ta mala ni hotela nosit.

clock-img

20.10.2010, 13:59

clock-img

smokyhawk

pencil-img

228

jaz ti ne mislim nakladat kaj je bolj priporočljivo in kaj ni...jaz sam vem da mam tomyevega in sem SUPEEEER ZADOVOLJNA!!!!!user posted image user posted image user posted image sem ga pa začela uporablajt ko je glavo fajn pokonc držu,tam nekje od 3 mesca naprej,sem ga mela k sebi obrnjenega,sam sen ga mela za trgovino in nazaj,pol kak mesec kasnej pa že za daljše sprehode,je užival,še posebej ko je bil pol obrnjen naprej,stran od mene da je svet okoli sebe gledal.sedaj pri 8,5kg se mi ne porajajo misli da bi ga nosla od vspredi,ker sem ga zadnjič mela ko sem voziček v avtu pozabla(moj pa na šihtu) sem misla da mi bo hrbet odpadouser posted image

tko da bom ga počasi vzadi začela nosit kot nahrbtnik....user posted image

v glavnem,lahko ga samo prehvalim in nič drugega...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2010, 14:02

clock-img

smokyhawk

pencil-img

228

IZVIRNO SPOROČILO: maa2010

Meni so odpriporocali kenguruja, ker otrok notri prevec visi. Tudi pri 4 mesecih se ne bi naj nazven gledal, boljse ti je neke vrste pestunja oz. storklja.
Jaz sem kupila ruto za vezat in zdaj si bom verjetno kupila se eno daljso :) Zgleda pa nekako takole:
http://www.swissmom.ch/uploads/RTEmagicC_8f1c2ff96e.jpg.jpg

saj pri vseh vrečah ko jih začneš uporabljat kot kengorujček ti otreok visi ven...je pa pol ja vseeno kaj maš,sem mela od pikapolonice pestunjo in je bil tamali not ok sključen,da bi blo vseen al bi ga jajčki melauser posted image user posted image

clock-img

20.10.2010, 14:06

clock-img

tt79

pencil-img

541

Mel Tomija-katastrofa od katastrofe (tamala se je drla, not sem jo komi sama spravlauser posted image  Potem smo kupl baby bjorna in je bla 100%razlika...sama sem lahko oba otroka že od 3.meseca spravla not, oba sta se zelo rada noslauser posted image  Sina nosim v kengurujčku še sedaja, sam bo kmalu konecuser posted image , ker se približuje 9kg, pa še bundice bodo vsak čas aktualneuser posted image
Torej kar se kengurujčka tiče same pohvale-seveda za baby bjorna!!!!

http://www.mojalbum.com/ajnat79/lesene-ogrlice

clock-img

20.10.2010, 14:10

clock-img

smokyhawk

pencil-img

228

IZVIRNO SPOROČILO: tt79

Mel Tomija-katastrofa od katastrofe (tamala se je drla, not sem jo komi sama spravlauser posted image  Potem smo kupl baby bjorna in je bla 100%razlika...sama sem lahko oba otroka že od 3.meseca spravla not, oba sta se zelo rada noslauser posted image  Sina nosim v kengurujčku še sedaja, sam bo kmalu konecuser posted image , ker se približuje 9kg, pa še bundice bodo vsak čas aktualneuser posted image
Torej kar se kengurujčka tiče same pohvale-seveda za baby bjorna!!!!

glej odvisno od posameznika,jaz sem ga brez problema dala not in ven iz kengurujčka,pa tudi drl se ni čisto nič-NIKOLI,vsaj kar jaz pomenem,tko da za tebe katastrofauser posted image za mene fenomenalnouser posted image user posted image

clock-img

20.10.2010, 14:24

clock-img

maa2010

pencil-img

267

ocitno mora vsaka mamica vec stvari sprobati user posted image

clock-img

20.10.2010, 14:27

clock-img

smokyhawk

pencil-img

228

IZVIRNO SPOROČILO: maa2010

ocitno mora vsaka mamica vec stvari sprobati user posted image

user posted image user posted image

clock-img

20.10.2010, 16:29

clock-img

Anonimen

mi mamo kengurujčka pa je ful zadovolna notr bol kokr v vozičku :D

clock-img

21.10.2010, 11:41

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

baby bjorn. se je 1.hči v njem rada nosila in zdej se še druga. Mi je pa skor bolj fajn kot voziček. Zdej je ze mal težka, ampak kak mesec bo še šlo.
Je pa ful kvaliteten, saj so se v njem nosili že 4 otroci.

clock-img

21.10.2010, 22:37

clock-img

krokar

pencil-img

155

kako se pa kaj obnesejo kengurujčki, ki se dajo tudi v ležeči polpožaj?

clock-img

08.07.2011, 11:09

clock-img

talent

pencil-img

26

S temi ležečimi nimam izkušenj, ker sem za te potrebe uporabljala pestunjo in je mali v njej fuuuul užival. Imam pa samo pozitivne izkušnje s kengurujčkom od 3 mesecev do 12 kg in lahko rečem, da je več kot uporaben. Oboje imam od www.markneli.si.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem