cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ketero nalivno pero????

clock-img

08.10.2007, 14:16

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Moj starejši sin hodi v tretji razred in so sedaj začeli pisat z nalivnim peresom. Ker je tako malo haudre,mi vsak dan pride domov moder od bombice,ker nalivnik drži čisto pri špički. A mislite da bi bilo boljše da mu kupim nalivno pero za levičarje,ker ni na peresce,ali naj počakam,da se bo navadiluser posted image Pa ta nalivnik ki ga ima sedaj niti ni bil tako poceni,bil je 6€.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

08.10.2007, 14:31

clock-img

ona

pencil-img

3685

Naš tudi hodi v 3 razred in so že lani začeli uporabljat nalivno pero in smo prav morali kupit tistega za levičarje,ki ga seveda še letos uporablja!
po moje je tisto tapravo pero za malo starejše otrokeuser posted image

clock-img

08.10.2007, 15:00

clock-img

paris

pencil-img

1304

Jaz bi vprašala učiteljico, ker včasih učiteljica zahteva "pravi" nalivnik, če pa ji je vseeno, pa bi jaz vsekakor kupila "levičarskega", ker se z njim res veliko lažje piše.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

08.10.2007, 15:02

clock-img

žigolino

pencil-img

386

Moja se je lani prav prijokala domov,ker so imeli vsi nalivnike za levičarje.Tudi ona je bila vsa pocapana od bombice,pa še učiteljica zraven,prej ko so ga" zalaufale".Smo mogli še isti dan po levičarskega in ga še ima za letos.Ja kaj čmo,drugi otroci imajo že bratce al sestre v višjem razredu in imajo več izkušenj.

clock-img

08.10.2007, 15:06

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Hvala punce,šibava po nalivnik za levičarjeuser posted image ,če ga pa ne bo smel imet, ga bomo pa uporabljal kje drugjeuser posted image

clock-img

08.10.2007, 15:14

clock-img

aluš

pencil-img

704

Ja pri nas je učiteljica sama rekla, da priporoča levičarskega. Ker za navadno pero mora imeti fajn občutek, če pa mal bolj "rije" pa pritiska, je pa že katastrofa. Tako, da mi tudi skozi uporabljamo levičarskega (smo v petem devetletke). Samo nekaj mi pa ni jasno. Kaj hudirja, a mi smo pa lahko brez težav user posted image  z navadnimi pisal, ker ni bilo levičarskih. Se potem kar mal zamislim, pa koliko je še takih "scrkljanih" for. Kaj čmo, svet gre naprej pa tehnika tudi, mi pa za njo.

clock-img

08.10.2007, 15:26

clock-img

ajrin

pencil-img

51

Naš največji (sedaj tretješolec) prav tako uporablja pero za levičarje, kajti navadno pero je lansko šolsko leto v enem mesecu zakrivil, tako da je bilo neuporabno, pa tudi ni bilo prav poceni (Stadlerjevo). Seveda pa sem prej učiteljico vprašala, če levičarskega lahko uporablja.
In tudi večina njegovih sošolcev ga ima!!!
LP Irena

Irena z ropotijo (Luka 9, Domen 7, Miha 4)

clock-img

09.10.2007, 13:52

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

user posted image user posted image user posted image Prvič da je prišel domov brez tinte na rokah. In lahko ga uporablja v šoli.

clock-img

19.10.2007, 10:24

clock-img

Anonimen

kakšno pa je to levičarsko pero?user posted image
moja šolarka uporablja tako PERO 
se pa dobi za levičarje in desničarje.ful dobro,ne packa,nimaš umazanih prstov,pa še brisat se ga da,kot navadno pero.

< Sporočilo je popravil NIKKI -- 19.10.2007 10:34:42 >

clock-img

24.10.2007, 20:59

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

jaz sem ravno danes kupila tale stabilo za desničarje,samo iz firbca,da vidim kako čudo je to.
Moja sicer nima problemov z nalivnim.Mi je pa čudno,da lahko tole zadevo uporabljajo namesto nalivnega...to nima nobene veze z peresom,to se meni zdi,kot tanek flomaster....ja,ampak kot je ena rekla...nas pa niso nič crkljali,ne.Nalivno pero do 7 razreda,pa če si bil še po riti usran od bombice ni nobenega brigalo.

............ja,takle mamo..;)

clock-img

24.10.2007, 21:30

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Meni pa ni tale levičarski čisto nič všeč, ker otroci veliko grše pišejo z njim.

clock-img

24.10.2007, 22:13

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Tako, kot je Lenika rekla.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

26.10.2007, 10:34

clock-img

aluš

pencil-img

704

Tudi jaz se strinjam, pisava z levičarskim je nikakva. No, ne vem al pa ne. Saj ne vem če bi imel navadnega če bi bilo kaj boljše, ali bi bilo za povr še vse spacano.

Sploh je pa pri nas prišla nova moda. Masa (podobna telim levičarskim nalivkam), ki ima zadaj radirko, da pobrišeš in še 1x čez napišeš če se zmotiš. Svašta. Ampak, mami gre s tehniko naprej in je to kupila mulcu. Rezultat: piše lepše, pol manj je spacano (ker poradira in čez napiše ko se zmoti, prej s "tintenkilarjem" oz. brisalcem se mu je vedno mal razlilo).  Samo še ne vem, kaj bodo učiteljice v šoli "prijavile" glede tega. Bom vprašala na govorilnih, ki so po praznikih.

clock-img

27.10.2007, 12:29

clock-img

karmy

pencil-img

2530

zakaj pa potrebujejo pravo nalivno pero? jzt bi mojmu dala kar navaden kemični svinčnik...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

29.10.2007, 21:08

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Nalivno pero je boljše od kemičnega svinčnika zato, ker lepše teče in je lažje z njim neprekinjeno pisat. Pisava je neprimerno lepša. Tudi sama lepše pišem z nalivnim peresom.

clock-img

11.11.2007, 09:26

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Pelican z okroglo špico, da lepo drsi.

clock-img

11.11.2007, 09:30

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Tudi mene zanima, zakaj uporabljate za desničarje nalivno pero za levičarjeuser posted image  Po tej logiki bi moj ta starejpi, ki je levičar, moral uporabljati nalivno pero za desničarjeuser posted image  Sicer imam še dve leti časa, me pa res zanima v čem je finta, razen da lepše pišejo. Torej razlika v funkcionalnosti peresa je....kakšna?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

11.11.2007, 13:51

clock-img

kaycha

pencil-img

402

ja bombice in konica so druge...
levicarski je "suh", ni tekoca tinta  in se zato ne packa
npr. http://www.partner.si/SLIKE/4004675039415.JPG 
desnicarski se pa packa in "zliva" ven. sama nikoli nisem znala pisat z nalivnikom (desnicarskim)
ampak zdaj obstajajo v bistvu bolj kemiki, z okroglo konico, brez tist spicke na koncu kot pri navadnih desnicarjih, ki pa imajo enake bombice kot desnicarski nalivniki, ampak ni tako tezko pisat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem