writing-img

Kič

clock-img

24.07.2007, 15:47

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Kako čistie kičaste izdelke,ko spremenijo barvo?Zadnič sem si v Mullerju kupla tako lepo verižico za poleti,zdaj pa vidim,da se je že začela obarvat na temno.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

24.07.2007, 20:52

clock-img

nabiralka

pencil-img

70

včasih sem temne madeže na takih stvareh čistila z Astonish pasto ali pa ko sem čistila uhane z razkužilom sem potem še ostali nakit očistila s tem. Sedaj pa tovrstne stvari kar stran vržem ko spremenijo barvo, saj imajo tega še polno v trgovinah in tudi tak je, da do takrat ko spremeni barvo se tega kosa nakita že naveličam user posted image

clock-img

24.07.2007, 20:57

clock-img

martinuška

pencil-img

140

Hm tega ne čistim. Stran vržem in novo kupim. Se itak naveličam čez nekaj časa, poleg tega pa imam en dober razlog, zakaj kupiti kaj novo. user posted image

clock-img

24.07.2007, 23:45

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Ja itak. Kič je kič. Zato pa je tok pocenuser posted image  vržeš stran in kupš novgauser posted image

clock-img

25.07.2007, 07:10

clock-img

srki

pencil-img

9222

Kaj češ, kič je kič. Res je najbolje nove uhane ali karkoli že pač, kupit. Saj so lepe stvari, samo res imajo "kratek rok trajanja".

Čistila jih še nisem, mogoče bi jih kar z alkoholomuser posted image ?

clock-img

25.07.2007, 07:16

clock-img

Anonimen

pocni? men se pa ta kič sploh ne zdi poceni. 2 jurja za verižico k jo dam 2x gor se men zdi tu mač dnarja s tem da je ponavad dražja k 2 jurja isto uhani. sem pogruntala da so dostikrat srebrni cenjši??!!

drgač se men kake čudno ofarbane zadeve valajo še enčas pol pa tut romajo v kanto ampak sem  pri tem zelo nesrečna

clock-img

25.07.2007, 14:13

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Ja saj vem da jo bo kanta pojedla,a malo mi je škoda za njo,saj jo imam le dva tedna.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

25.07.2007, 14:26

clock-img

kaj@

pencil-img

346

tudi jaz imam kar nekaj takih verižic,pa zaenkrat še nobena ni potemnela,mislim da je prednost v tem,da jo dam dol ko grem pod tuš,se kopat...se mi zdi da zelo dolgo zdrži,če ne pride v stik z vodo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem