writing-img

Kiddy Clima

clock-img

21.07.2010, 14:25

clock-img

tana13

pencil-img

133

Zaradi posebne izdelave blazine Kiddy Clima zrak za hrbtom kroži in preprečuje prekomerno potenje. Ima dve strani, ena za hlajenje poleti in druga za gretje pozimi.

Jo katera uporablja, ali res preprečuje potenje, vsaj malo?

clock-img

23.07.2010, 10:04

clock-img

Matjus

pencil-img

2

mi jo imamo zdaj ze 2 leto, za zimo je nikoli nismo uporabljali, poleti pa jo ima včasih zadaj, iskreno nevem je malo bolje, ampak jaz nism neki navdusen, sem ze imel v milslih da jo prodamo ker je niti tolk ne uporabljamo ampak jo bolj kot ne samo vozimo v avto naokoli :)

lp

clock-img

25.07.2010, 12:24

clock-img

pencil-img

3845

NO ko je glih debata o tek klimi me zanima mi smo jo kupili in smo jo dali na sedež ampak nam se zdi da obedve strani grejejo je mogoče sem pa že bila v baby centru pa je rekla da kaj takega pa še ne kaj pravite???  HVala

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

26.07.2010, 15:48

clock-img

Matjus

pencil-img

2

hej,
ja  ampak predvidevam da se poleti ne priklopi na 12v (to da greje in da se priklopi pride v postev samo pozimi, da se dejansko greje) za poleti pa pac samo sedi/je naslonjen na njej (na strani kjer so pač tisti mehurčki)

ker ni mi jasno kaj bi jo hladilo da bi jo poleti priklapljal (dopuscam ap 2 moznost, kot rečeno je nikoli nismo prizigali je smao sedel na njej)

lp

se tole tako da res ne vem kako nej se poleti greje:
http://www.babys-mart.co.uk/itemdetl.php/itemprcd/Kiddy_Clima

< Sporočilo je popravil Matjus -- 26.7.2010 15:50:52 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem