writing-img

Kiddy vtosedež Infinity PRO

clock-img

14.01.2012, 19:50

clock-img

jaz5

pencil-img

98

Pozdrav

Ima kdo kakšne izkušnje z tem sedežkom? http://otroskatrgovina.si/otroski-avtosedezi/kategorija-i-od-9-do-18-kg/otroski-avtosedez-kiddy-infinity-pro.html
Doma imamo en sedežek Nania 9-36 kg in ker smo dosti na cesti mi ni dosti varen.
Vsaka izkušnja bo dobrodošla

clock-img

15.01.2012, 17:33

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Mi imamo kiddy energy pro 9-18 pa smo ful zadovoljni, mali uživa notr, teste na adac-u ma pa za 2011 najboljše...

clock-img

15.01.2012, 17:52

clock-img

lily32

pencil-img

1064

Imamo kiddy comfort pro, ki je od 9 do 36 kg, smo zelo zadovljni z njim.

clock-img

17.01.2012, 10:28

clock-img

rozilu

pencil-img

1321

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Mi imamo kiddy energy pro 9-18 pa smo ful zadovoljni, mali uživa notr, teste na adac-u ma pa za 2011 najboljše...

Mi isto, ne vem kaka je razlika z Infinity - eno je se mi zdi malo starejši model. Meni so Kiddyji fajn, na testih so dobri, sploh je baje ta princip z mizico (in čez napeljan pas) boljši kot pri teh klasičnih stolčkih... in po varnosti prekašajo tudi sedežke z Iso-fix... SUper mi je tudi to, da ga samo primeš in preneseš v drug avto, brez odvezovanja/nameščanja pasov...

Mogoče slabost: ni nujno da ga vsi otroci sprejmejo, sploh če so bili prej v drugačnem sedežku (s paščki). Tale mizica zna kake bolj nemirne znervirat... Naša jo je na srečo fajn sprejela. Svetujem, da greste probat v trgovino, če bo otroček zadovoljen.

clock-img

23.02.2012, 11:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem