writing-img

Kihanje v nosečnosti

clock-img

01.08.2008, 08:18

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,
včeraj me je pri kihanju grozno zabolelo (špiknilo) v trebuhu desno? Ali je imela katera podobno izkušno, me skrbi, da je z mojim pikcom kaj narobe. Se sploh ne upam več kihnit, samo včasih pač ne gre.
Hvala za odgovore.

clock-img

01.08.2008, 08:32

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Tudi mene je špikalo, ko sem pošteno kihnila, pa če sem zakašljala me je užgalo al pa če sem kak gib prehitro naredila me je prav zapeklo, no in zaenkrat je vse OK.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

01.08.2008, 08:35

clock-img

gbranka

pencil-img

104

jaz sem mela podobne težave. najhuje je bilo, če sem stegnjena ležala na postelji... in kihnila. Ali pa se samo pretegnila. Takrat me je zelo zabolelo na desni strani trebuha. Nekje v prdelu jajčnikov. Potem sem ugotovila, a je bistveno bolje, če se skušam ob kihanju, kašljanju,... čimbolj skrčit. Vsaj noge poizkusi pokrčiti proti trebuhu. meni pomaga.

lp
Branka

clock-img

01.08.2008, 12:24

clock-img

N.SI

pencil-img

194

Ja mene tudi user posted image , tak' da se tudi jaz več-manj skrčim, ko kiham... Sam kiham pa kar v šusu ene 6x... pol pa nič user posted image ... No, sam najbolj me je zaskrbelo, ko me je tudi špiknilo v desnem spodnjem predelu.-.. in mi je g rekla, da ni nič nevarno samo naj ne bom pretirano "iztegnjena" ob kihanju user posted image ...

clock-img

01.08.2008, 13:09

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Čisto normalno, ja. user posted image

Jaz sem se skrčila, če sem morala kihnit in vse mišice napela. user posted image  Proti koncu nos. je pa pri kihanju še strah, da ne bi spodaj kaj ven priteklo (urin). user posted image

clock-img

01.08.2008, 13:12

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

zato se pa dela Keglove vaje ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

01.08.2008, 13:15

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ma dajte, če takole ležečki iztegnjen kihaš, te špikne, če si noseč ali pa ne. In kaj naj bi kihanje škodovalo pikici v bušiju user posted image

clock-img

01.08.2008, 13:19

clock-img

gbranka

pencil-img

104

saj ne da bi otroku škodilo neposredno. Toda vsako je strah nenadne ostre bolečine v trebuhu. Čeprav veš zakaj pride do nje. Previdnost ni nikoli odveč.

lp
Branka

clock-img

01.08.2008, 13:22

clock-img

Mimmi78

pencil-img

53

Ne Volga, mene pri kihanju špika samo sedaj ko sem noseča. Se strinjam z gbranko, da je pa vsako strah nenadne ostre bolečine v trebuhu.

clock-img

01.08.2008, 13:23

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Mimmi78

Ne Volga, mene pri kihanju špika samo sedaj ko sem noseča. Se strinjam z gbranko, da je pa vsako strah nenadne ostre bolečine v trebuhu.

A re? No, mene pa špikne tudi če ležim čisto iztegnjena in kihnem. zanimivo, kako smo različni.

clock-img

01.08.2008, 13:29

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

Ja, mene pa ni samo špiknilo, ampak sem si celo neko mišico nategnila, ker me je potem še dva tedna bolelo ko svinja in mi je user posted image  pomagat, da sem vstala. da ne omenjam kakšne muke sem imela v postelji pri obračanju z enega boka na drugega- sem sopihala ko stara lokomotiva user posted image

Žiga je car!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem