writing-img

Kik v Celovcu

clock-img

06.05.2006, 13:19

clock-img

trdozimc

pencil-img

918

Mi lahko katera razloži v katerem Kiku v Celovcu bom največ dobila za našega tamalega in kako pridem do njega?

clock-img

06.05.2006, 15:06

clock-img

ma19teja

pencil-img

186

Največ izbire, vsaj po mojih izkušnjah, je v prvem Kiku takoj ob glavni cesti ki pelje v mesto, na desni še predno prideš do Interspara in odcepa za Sudpark. Zraven je tudi trgovina Forstniger (tehnična roba). Mislim da res ne moreš zgrešit.

Jaz sem zadnjič (14dni nazaj) raje kupovala v C&A (Sudpark), ker so kvalitetnejša oblačila in imajo vedno kaj znižanega.

Upam, da sem ti kaj pomagala in dobro nakujte!

Lp, Mateja

clock-img

06.05.2006, 15:16

clock-img

manca79

pencil-img

194

Ja, tudi meni se zdi da v Südparku velik stvari najdeš.
Je pa en Kik še naprej od Südparka, na križišču napšroti KIKE zaviješ desno in tam nekje je, točno ne znam napisat user posted image

lp
M.

clock-img

06.05.2006, 20:19

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Jaz kupujem pa v tistem pri Merkurju. Od Sudparka naprej proti Kiki, vendar eno križišču prej levo (križišče naprej od Lidla) in nato takoj desno. Smo bli v torek in sem kar nekaj dobila.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

07.05.2006, 20:24

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Tukaj imaš link,če ti bo kaj pomagal
http://www.kik-textilien.com/neu_index.php?sub=2&kik=1&id=2

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem