writing-img

Kiwi

clock-img

25.03.2008, 10:30

clock-img

noe

pencil-img

982

A ima mogoče katera kakšno idejo , kaj naj naredim iz kiwija? Imam ga več kot kilo in ga sama res ne morem toliko pojest. lp

clock-img

25.03.2008, 11:20

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Lahko narediš pito, strjenko, torto, rulado, navaden biskvit+kivi z želatino, ...
Ammm, ammm... 100% še kaj, sam se spomnit ne morem! user posted image

clock-img

25.03.2008, 11:22

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Mogoce kaksen sadni napitek... zmiksas banano in kivi, razredcis pa z malo vode ali mleka.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

25.03.2008, 12:24

clock-img

Anonimen

Lahko narediš pito, strjenko, torto, rulado, navaden biskvit+kivi z želatino, ...

A kivi in želatina gresta skupaj? Kolikor je meni znano ananas in kivi "povzročita", da se želatina ne trdi... Mogoče se motim, ampak če me spomin ne vara naj bi bilo tako...

clock-img

25.03.2008, 12:41

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

IZVIRNO SPOROČILO: Miša99

A kivi in želatina gresta skupaj? Kolikor je meni znano ananas in kivi "povzročita", da se želatina ne trdi... Mogoče se motim, ampak če me spomin ne vara naj bi bilo tako...

Za ananas lahko recem, da to ne drzi. Meni se je zelatina v ananasovi torti vedno lepo strdila. Za kivi pa ne vem.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

25.03.2008, 14:19

clock-img

noe

pencil-img

982

Točno, biskvit, puding in kiwi, prelito z želatino,  to sem že enkrat jedla in je bilo zelo dobro.Hvala za idejouser posted image

clock-img

25.03.2008, 15:44

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: Miša99

Preverjeno se prav lepo strdi!!! user posted image

Kaka 2 meseca nazaj sem naredila sadno torto in jo obložila s kivijem!
Prva liga!!! user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem