writing-img

Kje Bugaboo najceneje?

clock-img

08.01.2008, 10:26

clock-img

brest

pencil-img

29

Zanima me kje se da dobiti Bugaboo Camelon najceneje. Ali imate kaj informacij?

lp, hvala

clock-img

08.01.2008, 13:00

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Jaz bom tus kupla Bugaboo ampak mislim, da ga pri nas lahko dobiš samo v trgovini Buši in tam je pač cena takšna kot je. Sem razmišljala kje bi lahko v Avstriji pogledla. Če katera ve, da jih imajo v kakšni trgovini v Avstriji in so bolj poceni, naj prosim pove. Hvala

clock-img

08.01.2008, 18:30

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

morda ebay.de? ali pa rabljen?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

14.01.2008, 00:09

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Bugaboo ima povsod enako ceno. Verjemite, preverjeno. Mi smo ga na koncu kupili v Bušiju.

Edina varianta, kjer se dobi cenejši je - ebay. Pa še tam je treba vzeti v ozir še poštnino.

Je pa fantastičnen voziček.

clock-img

15.01.2008, 12:58

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Raho- se popolnoma strinjam s tabo. Sem šla gledat v avstrijo v kiko in sem vidla, da je enaka cena ampak sem ga pol kr kupla, ker so ravno imeli mojo kombinacijo. Super je, sem ful navdušena!! Že prakticiram vožnjo po dnevni sobiuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem