cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kje bi lahko prodala znamke?

clock-img

19.12.2008, 14:08

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Ima katera kakšno idejo? Kar tako podarila jih ne bi, ker sem jih dolga leta zbirala, je res prekrasna zbirka, okoli 3000znamk iz vsega sveta, sedaj pa mi je škoda, da se bi na njih le prah nabiral. Ker nimam ravno več časa še se s tem ukvarjat.

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

19.12.2008, 14:17

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

na bolšjem sejmuuser posted image

clock-img

19.12.2008, 14:32

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

Lahko greš v Filatelijo oz. trgovino z znamkami. Fajn je če imaš cele zbirke, če imaš samo del zbirke boš težko prodala. Cena znamk je 50% cene znamk iz kataloga.

clock-img

19.12.2008, 14:32

clock-img

Anonimen

So pa kar visoke cene madoniš.user posted image  

clock-img

19.12.2008, 14:34

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Uj, ni slaba informacija. Tudi jaz imam nekaj albumov znamk v omari. Bi se dal proračun malo okrepiti.

clock-img

19.12.2008, 14:36

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

So pa kar visoke cene madoniš.user posted image  

Ja, če jih kdo kupi po tej ceni, lahko plačam kar kakšne fine zimske počitnice na tropskih otrokihuser posted image

Ploha, meni se zdi, da je problem dobiti tele kataloge, ker dokler sem bila še 'fan' , so se dali samo in izključno kupiti in potem je bila cena not napisana. Ja, med njimi so tudi zaključene zbirke.

Kje pa se nahaja kakšna trgovina z znamkami? Pa ne mi zdaj rečt, da naj vse skupaj poslikam in na net z njimi, ker tolk ubrisana pa nisem, da bi 3000xšklocnilauser posted image

< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 19.12.2008 14:37:01 >

clock-img

19.12.2008, 14:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

Kje pa se nahaja kakšna trgovina z znamkami? Pa ne mi zdaj rečt, da naj vse skupaj poslikam in na net z njimi, ker tolk ubrisana pa nisem, da bi 3000xšklocnilauser posted image

Če hočeš zaslužit, boš kar mogla. user posted image Ti sam začni mal forum brat, pa boš vidla kako to poteka. Potem pa kontaktiraš kakšnega. Saj okvirno veš kakšne zbirke kaj imaš, ne?user posted image

clock-img

19.12.2008, 14:44

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

Če hočeš zaslužit, boš kar mogla. user posted image Ti sam začni mal forum brat, pa boš vidla kako to poteka. Potem pa kontaktiraš kakšnega. Saj okvirno veš kakšne zbirke kaj imaš, ne?user posted image

To si zdaj tako rekla, kot da so se mi oči zasvetile $$$ user posted image user posted image user posted image A zdaj jih naj pa še sama iščem in prosim, da moje kupijouser posted image user posted image Ne, ni poanta, da bi zaslužila, samo jih je res škoda... user posted image

clock-img

19.12.2008, 18:55

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

joj kaj pa vem, v Lj je bila filatelija na Nazorejevi, zdej pa ne vem če je še,...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni