writing-img

Kje dobiti kredit

clock-img

31.07.2007, 17:44

clock-img

Anonimen

Kje dobiti kredit, če te banke oz. zavarovalnice zavračajo. A ve kdo za kakšno varianto mogoče? Bom zelo hvaležna za vsako info., ker NUJNO NUJNO NUJNO potrebujemo majnšo vsoto denarja.

clock-img

31.07.2007, 17:51

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Predlagam da si ne sposojaš pri kakih takih firmah ala Orion in podobno, ker te bodo samo pošteno okoli prinesli. A je možno da ti posodi kak sorodnik al pa dober prijatel, pa magari za iste obresti kot jih zahteva banka.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

31.07.2007, 20:27

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Iz katerega konca SLO pa si?

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

31.07.2007, 20:31

clock-img

Anonimen

Če rabiš manjšo vsoto lahko vzameš limit. In če imaš redne prihodke seveda.

Drugače pa....saj vem da se me ne tiče....sam banke majo običajno razlog zakaj ne dajejo kreditov.

Je bla zadnjič ena fajn tema kaj se zgodi ljudem ki živijo preko svojih zmožnosti.

clock-img

31.07.2007, 22:07

clock-img

Anonimen

iz štajerskega

clock-img

31.07.2007, 22:08

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Škoda..jaz vem za eno firmo, ki daje kredite na gorenjskem, baje tudi tistim z manjšimi dohodki.Na štajerskem pa žal ne poznam razmer.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

31.07.2007, 22:33

clock-img

Anonimen

Pa kajs e mogoče lahko tudi pozanimaš, če delajo mogoče kje na štajerskem? Bi te lepo prosila? 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem