writing-img

Kje dobiti pancarje št.23/24?

clock-img

12.10.2011, 15:53

clock-img

Brbs

pencil-img

608

Naša pupa ima bolj malo nogo, zato ne vem, kje dobiti pancarje št.23? Ali pa max 24? V Intersportu jih že nimajo. Nogico ima 22.
Ali pa če ima morda katera rabljene?

Hvala

clock-img

12.10.2011, 17:34

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Oh, tko majhnih pa mi nismo rabili. Mi smo mel 26 št. prve pancarje, tko da...upam, da jih kje dobite. Morda kakšna komisijska prodaja športne opreme, ali pa počakajte na smučarski sejm

clock-img

12.10.2011, 18:28

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Naš je tudi imel prve pancarje št. 25.
Poglej malo na Bolhi, kakšne številka 24 se najde.

lp

clock-img

13.10.2011, 10:11

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

24 številka obstajajo user posted image  Je pa res, da trenutno v (športnih) trgovinah še nimajo nove robe, le prodajajo lanske "ostanke", tako da, če se ti ne mudi, ne skrbi, jih boš dobila.  

clock-img

19.10.2011, 21:06

clock-img

rozilu

pencil-img

1321

Sorry, off topic: ma pri kolkih letih to vaši smučajo??? Moja ima 2 leti in ima tako številko, ja big foot očitno user posted image . Mogoče pa se ji zdej ustavi, pa bom čez par let nabavljala pancerje s tako št. user posted image

clock-img

20.10.2011, 19:37

clock-img

zamudnica

pencil-img

12

Preveri na tej strani, mislim da jih prodaja komisijska trgovina bolhca.

http://www.gugu.si/prodaja.html?page=show_ad&adid=508&catid=266

clock-img

28.10.2011, 11:55

clock-img

Brbs

pencil-img

608

mah

klicala sem intersport, giga sport, rossi, bolhco, nikjer nimajo. V trgovinah samo od 25 naprej.
Upam, da se ponudba kaj obogati čez kakšen mesec, samo v teh trgovinah zagotovo ne.

Rozilu, moja pupa je stara 2,5 let in ima res malo nogico. Vem pa, da bo želela smučat, ko bo vse nas videla. Že lani je stala na plastičnih, ampak tisto je bolj za hec - to letos odpade. S tistimi ne moreš smučat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem