writing-img

Kje hranite sir?

clock-img

14.02.2010, 20:33

clock-img

Anonimen

Resno me zanima, ker imam tega poln kufer ... namreč sir hranim v hladilniku zavit v folijo ... če zraven pride zrak rata temno-rumen in trd, če pa ga predobro zavijem in ga kak dan ne rabim se mu pa plesnive pikice gor naberejo user posted image

clock-img

14.02.2010, 20:35

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Imam ga v hladilniku in zavitega v prozorno plastično folijo (ne v tisto srebrno). Tudi jaz sem imela enake "težave", ampak sem potem ubrala drugo taktiko - kupujem ga sproti (za cca. 3 dni) in teh težav nimam več. user posted image

clock-img

14.02.2010, 20:43

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

v lock lock posodi plastični in ful dolgo zdrži

clock-img

14.02.2010, 21:29

clock-img

tt79

pencil-img

541

V tupervarovi posodi namenjeni prav za sir zdrži tudi teden ali večuser posted image

http://www.mojalbum.com/ajnat79/lesene-ogrlice

clock-img

14.02.2010, 21:33

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

V hladilniku v prozorni foliji. Ga pa probam kupit tolk kot vem, da ga bomo pojedli v naslednjih parih dneh.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

14.02.2010, 23:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.02.2010, 08:55

clock-img

Anonimen

V prozorni foliji, če ga kupimo večje količine, ga pa zmrznem. Odtajan je malo bolj drobljiv, okus nespremenjen.

clock-img

15.02.2010, 09:04

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

ponavadi kr v embalaži, v kateri pride, pazim da ga zavijem tko, da noben delček ven ne gleda (da ni pol trd in rumen) user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

15.02.2010, 12:21

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

V embalaži pa zdrži kak teden ziher.

clock-img

18.02.2010, 12:42

clock-img

Korina1

pencil-img

1122

Jaz ga pa ponavadi kupim za vsaj dva tedna skupaj in ga imam shranjenega v isti embalaži kot ga kupim pa dobro imam zavitega.

clock-img

18.02.2010, 12:45

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

v želodčku...user posted image , sem odvisnica od sirov...zdaj imam piko na dimljenega jošta. Ravnokar se mi spahuje po njem user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

18.02.2010, 14:13

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Na kulinariki so pred časom o tem debatirali in so nekateri imeli vse sorte idej. Zdi se mi, da so omenjali celo, da ga zavijejo v serviet, ki ga namočijo v kisu??? V glavnem, nekaj takega. Če se ti ljubi brskati, potem tja poglej.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

18.02.2010, 22:07

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

Tole bo mogoče kateri zvenelo čudno, ampak pomojem je odvisno od sira. Jaz ga vedno zavijem samo v embalažo oz. prozorno folijo, preden ga pojemo je v hladilniku približno 2 tedna, pa kakšen ostane krasen, kakšen pa po robovih začne plesneti. Če dobro pomislim...se mi zdi da vedno splesni samo tisti del, ki je bil vogalen na originalnem kosu sira. Tam kjer je malo trši, kot ene vrste skorjica. Kadar vzamem "sredinski" kos se mi to nikdar en zgodi. A je kej logike??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem