cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kje je Adrialab?

clock-img

08.11.2009, 20:48

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Drage moje,
mi zna katera (kot majhnemu otroku) razložiti kje v Ljubljani je Adrialab? Namreč se ne spoznam prav preveč na Lj, pa da ne godim kupovat gps-a samo zaradi tegauser posted image

Ve katera koliko se pri njih čaka izvide za betahcg in koliko to približno stane??

Aja, pa držte pesti, jutri je moj 9.dan po transferju in grem probat srečouser posted image

krepat ma ne molat

clock-img

08.11.2009, 20:54

clock-img

eva1

pencil-img

4835

iz katere smeri pa prideš v LJ?
Drugače pa ne vem več točno kok stane(okoli10 €user posted image -ne vem, samo vem da se mi ni zdelo ne vem kok drago), za izvid sem poklicala po telefonu enih 5 ur po tem ko so mi odvzeli kri! Je bil pa negativen, čez 3 dni pa mi je CB pokazal da sem noseča, sicer čisto blage user posted image ampak so bile in sedaj imam še 3 tedne do konca..vrjetno se je tisti dan ugnezdilo, zato je bilo zjutraj še negativno...

clock-img

08.11.2009, 21:00

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Pozdravljena eva

prideva iz Koprske smeri, prosim razloži kje greva dol z obvoznice in potem dalje ...

krepat ma ne molat

clock-img

08.11.2009, 21:08

clock-img

veselka

pencil-img

1527

lj obvoznico zapustiš na izvozu Lj sever. na semaforju zaviješ na Celovško proti centru. Prečkaš 1. križišče, V 2. križišču zaviješ levo na Drenikovo. spet prečkaš 1. križišče in v 2. zaviješ desno in čez kakšnih 50 m imaš na desni temno sivo poslopje, kjer je tudi adrialab - bivša lesnina.

na najdi.si si še poglej zemljevid.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

clock-img

08.11.2009, 21:16

clock-img

anabanana

pencil-img

933

user posted image user posted image user posted image  hvala !! Zdaj bova sigurno našla.

Drugače pa naj vas malček povprašam po vaših izkušnjah..kdaj po ivf-ju ste šle delat krvne teste, če ste in kakšni so bili kaj rezultati ...

krepat ma ne molat

clock-img

10.11.2009, 17:52

clock-img

iskrica83

pencil-img

2

jaz sem delala 7 dan po IVF test sam je bil -, pa 11 sem m.dobila user posted image

clock-img

10.11.2009, 17:53

clock-img

iskrica83

pencil-img

2

Drugač pa na krvni greš 14 dan od ET, sori sem spregledala kaj si napisala user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem