writing-img

Kje je naša Gwendoline ?

clock-img

05.02.2010, 14:28

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Pozdravljene pupe ...

Že nekaj časa iščem povseh možnih temah našo Gwen, pa ne zasledim nič več o njej ... mi lahko ktera namigne ... please ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

05.02.2010, 14:41

clock-img

Anonimen

Glede na to, da je brskalnik sploh ne najde, se je izpisala?user posted image

clock-img

05.02.2010, 14:50

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Misliš Gwendolen, kajne? user posted image Če pogledam njen ticker, bi si skoraj upala trditi, da je že šla rodit.

clock-img

05.02.2010, 14:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Misliš Gwendolen, kajne? user posted image Če pogledam njen ticker, bi si skoraj upala trditi, da je že šla rodit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

clock-img

05.02.2010, 18:26

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

Špelin@, tako je ja, oh, sem izgleda preveč po domače zapisala pa sem falila zadnji del nicka ...
sorči ... user posted image user posted image user posted image user posted image
važno je da mislimo isto osebo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem jo našla, user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala,
ja je rodila januarja,
o ostalih podrobnostih pa bo poročala sama ......

< Sporočilo je popravil Grethy -- 5.2.2010 18:29:03 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem