writing-img

Kje kopujete hlače

clock-img

17.09.2008, 22:09

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Zase, take za vsak dan, za v službo. V H&M- u sem pred leti dobila take da še zdej nosim to je blo leta 2003 v Avstriji res. Ma fajne pas, dolžina,... A se mi zdi ali nimam sreče dobit take fajne, da se ne mečkajo, da niso cotaste,.. Kje naj najdem? 

clock-img

17.09.2008, 22:23

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

V Muri, Labodu, lahko greš tudi pogledati v Emporium, potem je tukaj še Sportina, pa Zara. Pa tudi tisti francozi, mislim, da je Promod?, imajo lepo kolekcijo. Pa Mango, S'Oliver, Comma...

Jaz jih kupujem po trenutnem navdihu, je pa res, da ponavadi res točno vem, kaj hočem in ne kupujem kar nekaj v tri dni. Sploh če želiš nekaj bolj poslovnega, potem je po mojem bolje, da se odšteje nekaj denarja več, kot manj, in da so ti hlače res ulite. Meni je veliko koristilo par nasvetov od ene res dobre šivilje, ki ti natančno pove, kaj je pomembno pri hlačah, suknjičih itd, in če je res dobra, ti bo takšne hlače tudi sešila.

PA veliko sreče pri nakupovanju.
Lep večer še naprej.

clock-img

17.09.2008, 22:42

clock-img

sezam

pencil-img

2188

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_
Meni je veliko koristilo par nasvetov od ene res dobre šivilje, ki ti natančno pove, kaj je pomembno pri hlačah, suknjičih itd,

In kaj je to user posted image ?

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

18.09.2008, 07:45

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Jaz jih kUpujem. Oliver, ene imam iz Modiane, enih par iz HM.

clock-img

18.09.2008, 08:09

clock-img

urška

pencil-img

3136

meni so všeč v benettonu.

clock-img

18.09.2008, 11:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.09.2008, 13:35

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Izključno Mango, v tujini kakšne Miss sixty al pa kej tazga, ker majo več izbire.

Đoli:)

clock-img

19.09.2008, 10:47

clock-img

NevenkaP

pencil-img

462

V glavnem kUpujem hlače Esprit, Marella, S Oliver, mogoče še kakšen Tom Taylor. A ja, pa Xanaka ima tudi fajn kroje. Zdaj lahko samo upam, da pri svoji starosti  ne kršim kakšnih zakonskih omejitev (leti na temo kavbojke).

clock-img

19.09.2008, 17:43

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

pomoje morš pri hlačat ugotovit po kakšnem 'jusu' si narejen... jest italijanskih znamk ne morm nosit, ker sem ozka v bokih, medtem ko avstrijske in nemške so mi pa kot ulite ('velika rit' in dokaj ozek pas).
sicer pa jest hlače vidim, probam in kupim ali ne. redkokdaj kupim dvoje v isti trgovini.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

19.09.2008, 21:40

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Jst sm zadnč tud v orsay ene dobre najdla.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

19.09.2008, 23:06

clock-img

tins

pencil-img

385

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Mango, Promod

Enako

clock-img

20.09.2008, 17:01

clock-img

Spiria

pencil-img

197

Zadnje dvoje kavbojke sem kupila v C&A in so super, prej sem kupovala precej v Dorothy Perkins.
Elegantne hlače pa dobim kot ulite zame v S.Oliverju, od tam imam tudi športne kargo hlače.

clock-img

20.09.2008, 17:42

clock-img

Anonimen

Najraje Benetton, ker jih niti probat ne rabim.

clock-img

20.09.2008, 19:31

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Kjer mi pašejo tam jih kupim. Dobim pa hlače zase težko, ker sem visoka in mi je večina hlač prekratkih. Najraje grem v Mango.

clock-img

20.09.2008, 21:12

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Tiste malo lepše v Orsayu, ostale za vsak dan v H&M-u, kavbojke imam pa IZ New Yorkerja in Tom Tailorja.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem