writing-img

Kje kupit dober nahrbtnik za nošenje otroka?

clock-img

10.02.2006, 08:55

clock-img

pika**

pencil-img

407

Prihaja pomlad in  smo že začeli vohljat po primernih planinskih turah za naša dva  mulčka.   Malce sem brskala po oglasih in nikjer ni nič pametnega . Tudi kolegica, ki je  prek oglasa kupovala  nahrbtnik  pravi, da ni dobila  nobene pametne ponudbe razen Chiccota in Peg Peregota , ki glih nista najbolj primerna, ker nimata hrbtne opore za bebija, pa tudi otrok  je notri kot v žaklju.
Pozna kdo  kakšno  trgovino čez mejo, pri nas ali pa koga , ki prodaja  " dober" nahrbtnik ?

Slišala sem za znamko Deuter , sam 40.000 se mi zdi kar zasoljena cena.

Pika planinkauser posted image

am, bam, pet podgan

clock-img

10.02.2006, 09:17

clock-img

Carovnica Mica

pencil-img

799

poglej v maya-maya,mi smo ga tam kupili za 27k,pa ima streho+polivinilasto streho+velik zep zadaj pa se fajn sedez za otrocka in lepo se nosi-pa uno ma tud za okrog vratu ko zaspo(polkrog iz pene)user posted image

clock-img

10.02.2006, 16:28

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz imam podatke od dveh, za deuter in vaude...oba prodajata za 30 000 sit - meni je to preveč...če te zanima, poiščem maila oz. telefonski
maya maya je okoli 27000 sit in popust 10%
v iglu šport imajo tudi enega dobrega za cca 27 000 sit (nisem čist sigurna da je točno toliko)
jaz bi ga pa vzela za ene 20 000 sit, ostalo se mi zdi preveč za naše potrebe...pa tudi nič ne najdem user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

10.02.2006, 21:49

clock-img

žiža

pencil-img

1361

mi mamo Vaude!  user posted image  user posted image  user posted image  Smo super zadovoljni z njim. Kupili smo ga pa v Elanu, plačali pa okoli 25 tisoč

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem