writing-img

Kje kupiti...

clock-img

24.09.2006, 21:23

clock-img

fusia

pencil-img

612

Ima mogoče katera kakšno idejo, kje bi se lahko še kupil strojček za izdelavo rezancev. Gledala sem v Merkurju, kjer so imeli dva: eden je bil cel tak plastičen, valji so bili čisto ozki, tako da mi ni bil všeč. Drugi je bil en italijanski, zdel se mi je precej v redu, razen tega, da valj za ozke rezance po moje ne dela dovolj tankih rezancev za naše pojme (za govejo juho) user posted image . Gledala sem še v Mercatorju, kjer so imeli enakega kot v Merkurju (le cenejši je bil user posted image ).

Ne vem, kam naj grem še pogledat

clock-img

24.09.2006, 21:34

clock-img

Anonimen

mislim da bo lažje kupiti že narejene rezance user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2006, 22:49

clock-img

sato

pencil-img

249

Jaz imam kovinskega, takega res težkega. Bil je kupljen v Italiji, sem pa pred časom vedela v Mercatorju podobnega. Ne vem, če boš našla takega za čisto, čisto tanke rezance, vsekakor pa kupi kovinskega, ne plastičnega. Jaz imam sicer raje kupljene rezance, je pa užitek gledati, s kakim veseljem moja hčerkica dela rezance za juho, pa široke (ki jih moram takoj skuhati in posipati z makom ali orehi in so takoooo dobri).

clock-img

25.09.2006, 07:03

clock-img

Anonimen

jaz imam oba  z plastičnim lahko naredim zelo tanke rezance z kovinskim pa delam malce debelejše samo povem lahko da je plasični men boljš samo valjat ne moreš tako lepo na njem kot na kovinskemi ima manjšo površino in ne moreš je regulirat teko kot pri drugem

clock-img

25.09.2006, 09:51

clock-img

asso

pencil-img

3700

V Italiji od Imperia je super. Sta dva modela ročni in električni.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem